Kyllästyttääkö tuttu ja turvallinen lähetyssaarnaaja? Kokeile "nunnaa" – helppo seksiasento tuo syvän tyydytyksen!

"Nunna"-nimeä kantava seksiasento voi tarjota syvää penetraatiota, mutta hiukan vaivaa se vaatii, varsinkin naiselta.

Mikä on normaali määrä seksiä suhteessa? Katso yllä oleva video!

Tuttu ja turvallinen lähetyssaarnaaja on seksiasentojen klassikko. Jos asento alkaa kuitenkin kyllästyttämään, eikä edes sen piristäminen muutamalla vinkillä houkuta, kannattaa siirtyä kirkollisesta sanastosta nimensä varastaneissa asennoissa seuraavaan.

The Scottish Sun suosittelee kokeilemaan seksiasentoa nimeltä nunna. Asennossa nainen saa syvää penetraatiota, mutta se ei vaadi kovatasoista akrobatiaa. Mikä siis sen parempi!

Väsyneenä nunna ei tosin ehkä ole paras valinta seksiin, sillä se vaatii kuitenkin hiukan aktiivisuutta molemmilta osapuolilta. (Kokeile väsyseksiin mieluummin vaikka näitä mielihyvää tuovia asentoja.)

Näin onnistutte

Nunnassa mies makaa selällään sängyllä. Nainen on polvi-istunnassa hänen jalkovälissään kasvot poispäin. Nainen laittaa säärensä miehen jalkojen alle ja The Scottish Sunin mukaan "painaa päätään alas kuten kirkossa rukoillessa".

Asennossa nainen ratsastaa kumppaninsa päällä ja mies voi avittaa käsiensä avulla. Miehen selän alla voi olla myös tyyny asennon helpottamiseksi.

Lue myös:

    Uusimmat