Unohda kulunut kuusysi – ”68” vie nautinnon aivan uudelle tasolle

2:24

Päivitetty versio 69-asennosta suo oraalista nautintoa vain yhdelle sekstailijalle kerrallaan.

Videolla seksuaaliterapeutti ottaa kantaa "takuuvarmoihin" seksivinkkeihin.

Seksiasento nimeltä 69 – jossa molemmat partnerit antavat toisilleen samanaikaisesti suuseksiä – on stressaava ja naisten inhokiksi tituleerattu tapa lemmiskellä.

Lienee siis selvää, että 69 kaipaa päivitystä. Odotettu uudistus löytyy asennosta, jonka Cosmopolitan UK nimeää 68:ksi.

Tutusta 69-asennosta varioidun 68-asennon nimi jo viittaa tulevaan: yksi on poissa pelistä. 68-asennossa oraalista tyydytystä saa kerrallaan vain toinen seksikumppaneista.

Täydellinen kulma toisen tyydyttämiseen

68-asennossa toinen lemmiskelijä makaa selällään polvet koukistettuina jalkaterät maassa. Toinen osapuoli makaa alla olevan päällä, pää tämän reisien välissä.

Alla oleva antaa päällään makaavalle kumppanilleen suuseksiä täydellisestä kulmasta. Samalla toinen saa nauttia täysin rinnoin hoitelustaan.

Siinä missä 68 tarjoaa mahdollisuuden vavisuttavaan suuseksiin, se jättää alla olevan kädet vapaaksi toisen kehon koskettelemista – tai miksei itsetyydytystä – varten.

Alempana piirroskuva asentoa havainnollistamaan (lopeta lukeminen tähän, jos et tahdo nähdä, mistä on kyse).

Yllä olevan ei kannata vain lötkötellä

On kuitenkin muistettava, että 68 vaatii jonkin verran akrobatiaa ja voimaa – se ei siis sovi väsyseksiin toisin kuin nämä asennot. Yllä olevan henkilön on nimittäin syytä nostaa itseään ylös kyynärpäillään, jotta alla oleva partneri ei litisty.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja