Leo Komarovin lähtö sai NHL-luotsin surulliseksi – "Se teki hänestä erityisen"

NHL-seura New York Islandersin päävalmentaja Barry Trotz on surullinen siitä, että Leo Komarov suuntaa KHL-jätti Pietarin SKA:n riveihin.

Komarov vahvisti siirtonsa omalla Instagram-tilillään. Kaudesta 2018-19 lähtien Islandersia edustanut Komarov kuvaili tekemäänsä päätöstä uransa vaikeimmaksi.

Kokenut Komarov oli suuri osa Islanders-joukkuetta niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Alkukaudella Komarovin vastuu jäi kuitenkin vähäiseksi ja suomalaishyökkääjä joutui tekemään päätöksen, joka harmitti suuresti useita Islandersin parissa toimivia henkilöitä.

– Se on surullista monella eri tapaa. Hän oli yksi niistä kavereista, joka veti sinut mukaan taisteluun. Hän oli yksi niistä kavereista, joka sai jäällä ihmiset sekoittamaan pelinsä, Islandersin päävalmentaja Barry Trotz harmittelee NHL:n sivuilla.

Komarov tunnetaan pelaajana, joka antoi aina kaikkensa kaukalossa keinoja kaihtamatta. Monipuolinen ja periksiantamaton hyökkääjä oli Trotzin sapluunassa arvokas palanen.

– Hän oli iso osa alivoimaa ja identiteettiämme. Hän oli kyky pelata huippulahjakkuuksien kanssa ja pienemmässä roolissa. Hän pystyi pelaamaan useammalla pelipaikalla.

34-vuotias Komarov loisti kaukalon lisäksi myös pukukopissa. Kokenut hyökkääjä oli joukkuetovereilleen arvostettu mentori, joka piti hyvää joukkuehenkeä yllä pelaajien keskuudessa.

– Rakastaisin olla pelaajana samassa joukkueessa Leo Komarovin kanssa, koska hänellä on upeita tarinoita. Hän saa sinut nauramaan nokkeluudellaan ja olemalla vain Leo. Setä Leo. Se teki hänestä erityisen, Trotz kehuu.

Lue myös:

    Uusimmat