Lapsi laski pulkalla auton alle Kuopiossa – väistänyt auto kolaroi vastaantulijan kanssa

Vaaranpaikat epävirallisissa pulkkamäissä 3:38
Tällaisia ovat vaaranpaikat ja vaikeudet epävirallisissa pulkkamäissä? MTV Uutiset selvitti asiaa Helsingissä vuonna 2022.

Kuopiossa sattui keskiviikkoaamuna onnettomuus, jossa kouluikäisen lapsen epäillään laskeneen pulkalla auton alle, poliisi kertoo.

Poliisin mukaan lapsi oli laskenut pulkalla Rahusentieltä Pihlajaharjuntielle, kun Kallantien suunnasta tullut henkilöauto törmäsi väistöyrityksestä huolimatta lapseen. Väistöä yrittänyt henkilöauto törmäsi tilanteessa myös vastakkaisesta suunnasta tulleeseen henkilöautoon.

– Hätäkeskukseen tehdyn ilmoituksen perusteella poliisi ehti jo säikähtää pahinta, mutta tällä kertaa isommilta henkilövahingoilta vältyttiin, poliisi kertoo tiedotteessa.

Lapsi vietiin sairaalaan tarkistettavaksi, mutta ensitietojen mukaan hän säästyi vakavilta vammoilta, poliisi kertoo.

Hurja varoitus pulkkamäen vaaroista: Lapsen vakava onnettomuus tallentui äidin kännykälle –"Kukaan ei olisi uskonut, että näin voi käydä" 5:30
Hurja varoitus pulkkamäen vaaroista: Lapsen vakava onnettomuus tallentui äidin kännykälle –"Kukaan ei olisi uskonut, että näin voi käydä". Videolla myös lääkäri kertoo, miten pulkkailuvammoista voisi välttyä.

Lue myös:

    Uusimmat