Mainos

Lapsi kiirehti maailmaan 40 minuutissa – äiti joutui synnyttämään autossa: "En välittänyt bussipysäkillä meitä katselleista ihmisistä"

Äiti synnytti kolmannen lapsensa tuntemattomien bussimatkustajien silmien alla.

Vain neljäkymmentä minuuttia sen jälkeen, kun Lisa Naracci, 25, tunsi ensimmäiset supistukset, hän synnytti poikavauvan epätavallisissa olosuhteissa miehensä Krisin avustamana.

Heti ymmärrettyään, etteivät he ehtisi sairaalan ovista sisään, mies pysäköi auton bussipysäkille ja ryhtyi auttamaan vauvaa maailmaan. Kymmenet tuntemattomat silmäparit ja pariskunnan takapenkillä istuneet lapset pääsivät todistamaan ihmettä. Vain muutaman minuutin kuluttua auton parkkeeraamisesta he kuulivat pikkupoikansa vetävän ilmaa keuhkoihinsa ja itkevän ensimmäistä kertaa.

– Sain keskenmenon ennen kuin aloin odottaa Lucaa. Tulimme raskaaksi kuukausi sen jälkeen kun verenvuotoni oli loppunut, ja olin huolissani koko raskauden ajan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Hän on meidän pikkuihmeemme, ja olin vain niin iloinen kuullessani hänen itkevän, etten välittänyt bussipysäkillä meitä katselleista ihmisistä, Naracci kertoo.

"Ajattelin vauvan pullahtavan ulos"

Luca päätti syntyä maailmaan kolme viikkoa ennen laskettua aikaa. Naracci oli maalaamassa tyttärensä huonetta, kun yhtäkkiä hän tunsi voimakasta kipua vatsassaan. Odottava äiti soitti miehelleen, mutta kielsi häntä tulemasta kotiin. Hän ei uskonut lapsen syntyvän vielä pitkään aikaan.

– Onneksi hän ei kuunnellut minua, koska kun hän tuli sisään, olin lattialla, nainen kertoo.

Mies ehdotti ambulanssin soittamista, mutta Naraccin mielestä se oli turhaa. Heti autoon päästyään hän kuitenkin ymmärsi, että vauva halusi maailmaan mahdollisimman pian.

– Käskin miestäni ajamaan sivuun, koska ajattelin vauvan pullahtavan ulos. Minulla oli toinen jalka konelautaa ja toinen ikkunaa vasten. Se ei ollut lainkaan hohdokasta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Auton pysähdyttyä ei tarvittu kuin yksi ponnistus, kun vauva oli jo syntynyt maailmaan. Naracci kertoo miehensä olleen paniikissa, mutta adrenaliini teki tehtävänsä ja hän tiesi välittömästi, kuinka tilanteessa tulisi toimia – toisin kuin bussimatkustajat, jotka tyytyivät ainoastaan tuijottamaan nopeasti edennyttä tilannetta. Tuore äiti kertoo usean matkustajan tulleen kuitenkin onnittelemaan häntä autoon vauvan synnyttyä.

Vauva käärittiin takkiin ja perhe asteli sairaalaan ovista sisään tarkastusta varten. Sekä äidin että vauvan vointi todettiin hyväksi, ja he pääsivät kotiin viisi tuntia myöhemmin.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Hän voi hyvin nyt. Hänen painonsa on noussut, ja hän on pieni ihana vauva, mikä on kaikkein tärkeintä, onnellinen äiti kertoo.

Naraccilla on aikaisempaakin kokemusta nopeista synnytyksistä, sillä hänen vanhemmat lapsetkin ovat syntyneet maailmaan nopealla tahdilla. Hänen tyttärensä syntyi vain 22 minuuttia lapsivesien menon jälkeen, poika puolestaan kahdessa tunnissa.

Lähde: TheSun

***

3:57

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.