Lähetin arviointivirhe tallentui valvontakameraan – brittinainen ei saanut pakettiaan ehjänä: "Luulisi, että hän olisi tajunnut sen olevan huono idea"

Turhautunut nainen jakoi kotipihansa valvontakameran tallentaman materiaalin postimiehen ajattelemattomasta käytöksestä ja sen seurauksista.

21-vuotias kahden koiran omistaja, englantilainen Lucy Doggart jakoi valvontakameran materiaalin ikävästä huhtikuun alussa sattuneesta tilanteesta. Sen oli aiheuttanut postipakettia toimittaneen lähetin ajattelematon toiminta.

Lähettiyritys Evrin, entisen Hermeksen, kuriiri oli heittänyt Lucyn vaatetilauksen pihalle aidan yli frisbeen tavoin Lucyn kahden koiran leikkikaluksi. Tapauksesta uutisoi muun muessa The Sun.

– Katsoin ulos ikkunasta ja näin pihatiellä siellä täällä muovinpalasia, Lucy muistelee tapausta.

Nähtyään nettikaupan logon muovinpalasissa Lucyllä olivat palaset loksahtaneet paikoilleen ja hän oli rientänyt ulos.

Leikistä intoutuneiden koirien käsittelyssä vaatteita sisältänyt paketti oli hetkessä revennyt kappaleiksi pitkin pihatietä. Hetken päästä Lucy löysi uudet vaatteensa revenneinä ja kuolan tahraamina.

Valvontakamera paljasti pihan tapahtumat

Lucyn XL-koon pit bull Mystery on innokas pureksija, eikä se ole kovin nirso pureksinnan kohteista.

– Se on meille velkaa tuhansia, Lucy paljastaa.

Toinen koira Saber on rodultaan cane corso. Molemmat ovat nuoria, energisiä ja voivat näyttää uhkaavilta. Lucy ymmärtääkin, ettei lähetti välttämättä uskaltanut tulla pihalle koirien odottaessa aidan toisella puolella.

– Ne eivät kuitenkaan satuttaisi kärpästäkään, hän vakuuttaa.

Paketti oli sisältänyt uuden juhlamekon, jonka Lucy oli suunnitellut laittavansa päälle Ladies Day -nimisiin laukkakisoihin, joihin naiset pukeutuvat usein näyttävästi ja juhlallisesti.

– Laukkakisat ovat perjantaina ja olin tilannut Asokselta muutaman mekon kokeiltavaksi, Lucy kertoo.

Lucy kertoo olleensa ymmällään siitä, kuinka koirat olivat päässeet käsiksi hänen pakettiinsa ja tarkistaneensa valvontakamerasta, mitä oli tapahtunut. Materiaalista näkyy, että lähetti otti kuvan todisteeksi onnistuneesta lähetyksestä koirien odottaessa aidan toisella puolella, ennen kuin linkosi paketin aidan yli.

Voit katsoa valvontakameran materiaalin artikkelin yllä olevalta videolta. 

"Aivan kuin hän olisi toimittanut paketin koiralleni"

Lucy oli odottanut, että lähetti olisi jättänyt paketin portille, eikä olisi heittänyt sitä koirille leikkikaluksi.

– Lähetin ottamassa kuvassa näkyy koira. Aivan kuin hän olisi toimittanut paketin koiralleni. Luulisi, että hän olisi tajunnut sen olevan huono idea, Lucy toteaa.

Yleensä lähetit tulevat etuovelle, jonne koirat eivät pääse. Evrin lähetti oli kuitenkin jostain syystä tullut talon takaovelle, jossa koirat olivat olleet ulkoilemassa.

– Useimmat ihmiset tulevat etuovelle, hän ei jostain syystä tullut. Meitä oli viisi ihmistä sisällä talossa lähetyksen aikaan, Lucy kummastelee.

Lucy on tehnyt palautuksen verkkokaupalle ja selittänyt, mitä oikein tapahtui. Hän toivoo saavansa rahansa takaisin. Paketin sisältö ei ollut arvokas, mutta Lucy on enemmän järkyttynyt lähetin välinpitämättömästä käytöksestä.

– Siellä olisi voinut olla jotain arvokastakin, hän toteaa.

Lucy pystyy kuitenkin näin jälkikäteen jo nauramaan tilanteelle.

– Alkuun en ollut kovin innoissani, mutta nyt valvontakameran materiaali jo naurattaa, hän toteaa.

Lähettiyritys on pahoitellut tapahtunutta ja on tarjonnut Lucylle korvausta hyvän tahdon eleenä.

Lähteet: The Sun ja Kameraone

Lue myös:

    Uusimmat