Lähetin vahingosta viraalihitti: "Tämä kuulostaa nyt tosi hullulta…"

Lähetin vahinko levisi TikTokissa viraaliksi hitiksi: ”Tämä kuulostaa nyt tosi hullulta…” 2:03
Näin epäonnisen lähetin tilanne eteni.

Epäonninen pakettilähetti onnistui heittämään paketin talon katolle Kaliforniassa. Talon ovikellokamera tallensi koko tilanteen.

CNN julkaisi talon omistajan Casey McPerrynTikTokiin julkaiseman materiaalin epäonnisesta Amazon-verkkokaupan lähetistä. Mies oli ilmeisesti ovella törmännyt hämähäkinseittiin tai pelästynyt hyönteistä ja läimäyttäessään ilmaa yksi hänen kädessänsä olleista paketeista lensi komeassa kaaressa taivaisiin. Tilanne tapahtui San Diegossa

Ovikellon kamera tallensi lähetin tuskan minuutit tämän miettiessä, mitä tehdä ikävässä tilanteessa, kun talon katolle lentänyt paketti pitäisi kuitenkin saada vietyä perille asti. Kiroiltuaan ja pyörittyään hetken pihalla lähetti oli laittanut talon omistajalle viestin:

”Hei, tässä on Amazon-lähettinne. Tämä kuulostaa nyt tosi hullulta, mutta heitin vahingossa pakettinne katollenne. Onko teillä tikkaita, joita voisin lainata?”

Talon omistaja Casey otti osaa lähetin tuskaan. Positiivisena puolena moni somessa videon nähnyt totesi, että katolta kukaan tuskin pystyi lähetystä varastamaan. Epäonnista kuskia on somessa kehuttu vastuullisimmaksi Amazon-lähetiksi ikinä.

Casey haki paketin seuraavana päivänä katolta tikapuiden ja kepin kanssa. Paketti sisälsi miehen tilaamia vitamiineja. TikTokissa julkaistut videot lähetin tuskailusta ja möhläyksen seurauksista ovat keränneet satoja tuhansia katselukertoja.

Lähteet: CNN ja TikTok

Lue myös:

    Uusimmat