Nainen sai kuvan toimitetusta postipaketistaan – eräs yksityiskohta lannisti: "Tiesin, että paketti on mennyttä"

Lähetti jätti Broganin tilaaman paketin tämän aidatulle pihalle. Paketille kuitenkin kävi kalpaten. 

Brogan Griffiths oli etsinyt jo pitkään asua syntymäpäiväjuhliinsa. Lopulta hän päätti tilata kolme eri vaihtoehtoa verkosta.

Huolellisesta varautumisesta huolimatta brittinainen joutui muuttamaan pukeutumissuunnitelmiaan: juhla-asut nimittäin tuhoutuivat, kertoo Liverpool Echo.

Lähetti lähetti kuvan paketista

29-vuotias Brogan oli tilannut asuja verkkokaupasta ja varmistanut, että saisi ne varmasti ajoissa. Paketti saapuikin seuraavana päivänä, mutta Broganin yllätykseksi hänen ei tarvinnutkaan kuitata sitä.

Sen sijaan hän sai sähköpostiinsa ilmoituksen, että paketti on toimitettu hänen työpäivänsä aikana. Vahvistukseksi Hermes-yhtiön lähetti oli napannut kuvan paketista.

Koira silmäili juhla-asuja sisältävää pakettia

Otoksen nähdessään Brogan kuitenkin kauhistui: kuvan taustalla näkyi perheen alle vuoden ikäinen koiranpentu, joka tuijotti pakettia.

Kuvassa näkyi koira. Vasemmassa kuvassa Brogan itse. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Katsoin kuvan ja näin koiran nappisilmien kurkistelevaan pakettia kulman takaa. Tulin välittömästi surulliseksi, koska tiesin, että paketti on mennyttä, Brogan kuvaili.

Koira repi paketin

Naapuri oli päästänyt perheen Cookie Monster -pentukoiran hetkeksi ulos käydessään tarkastamassa perheen koirien vointia. Toinen koira oli jäänyt makoilemaan sisälle.

Broganin työpäivä loppui vasta tuntien kuluttua. Kun hän palasi kotiin, pihaan toimitettu paketti oli revitty osiin. Myös sen sisältämät juhla-asut olivat tuhoutuneet.

Katso myös: Jacob kirjoitti pakettikuriirille astetta erikoisemmat toimitusohjeet – kuriiri heittäytyi täysillä mukaan! Juttu jatkuu videon alla.

Jacob kirjoitti pakettikuriirille astetta erikoisemmat toimitusohjeet – kuriiri heittäytyi täysillä mukaan, katso hulvaton video: “Abracadabra” 0:43

"Se selvästi luuli kuskin heittäneen paketin sille leikkikaluksi"

Brogan uskoo koiran olettaneen, että maahan viskattu paketti oli tarkoitettu sille leluksi.

– Kuljettaja varmaankin heitti sen porttimme yli, ja koirahan tietysti ajatteli, että kuski leikkii sen kanssa ja heittää pakettia sille, Brogan kuvailee.

– Kuskin on täytynyt nähdä koira, koska sen näkee kuvassakin, joten en ymmärrä, miksi hän jättäisi paketin noin. Cookie ei koskaan ole tuhonnut vaatteita kotona ja se on todella kiltti, joten se selvästi luuli kuskin heittäneen paketin sille leikkikaluksi.

Katso myös: Tämäkin paketti aiheutti yllätyksen! Virkavallalle ilmoitettu "pommi" olikin pussillinen kissanpentuja. Juttu jatkuu videon alla.

"Pommi"olikin kassillinen kissanpentuja 0:45

Näin kuljetusyhtiö kommentoi

Koiraa Brogan ei torunut, sillä se ei ymmärrettävästi tiennyt tehneensä mitään väärää. Kuskin toimintaan hän on kuitenkin pettynyt.

Brogan sai myöhemmin korvaavat mekot, jotka kuitenkin päätyi palauttamaan – syntymäpäiväthän olivat jo ohi.

Hermes-kuljetusyhtiön mukaan se toimittaa koronapandemian vuoksi paketit ilman kontaktia vastaanottajaan, minkä vuoksi kuittausta ei pyydetty. Kuskin kanssa on keskusteltu siitä, miten toimituksille etsitään turvallinen paikka.

Lue myös:

    Uusimmat