KUVAT: Seitsemän loistokasta golfhotellia – lomailisitko näissä?

Hintavertailusivusto Trivago.fi listasi seitsemän upeaa golfhotellia, joissa kelpaa nautiskella sekä viheriöiden ammattilaisen että aloittelijan. Valitsisitko golflomakohteeksi keskiaikaisen linnan vai kenties Espanjan Aurinkorannikon?

Yllä olevassa galleriassa näkyvät kuvat saa isommiksi klikkaamalla.

1. Old Course Golf Resort and Spa (St. Andrews, Skotlanti)

Maailman vanhimman golfkentän mukaan nimetty Old Course Golf Resort and Spa sijaitsee historiallisessa St. Andrewsin yliopistokaupungissa Skotlannin itärannikolla. Tätä palkittua viiden tähden luksushotellia ympäröi 11 golfkenttää, mukaan lukien hotellin oma 18-reikäinen The Duke’s. Hotellin lähistöltä löytyvät upeat pyöräily- ja lenkkeilymahdollisuudet ja hotelli järjestää asiakkailleen myös jousiammuntaa, kalastusta, ratsastusta, teatterimatkoja ja jopa lentokierroksia vesitasolla.

2. Paradise Golf & Lake Resort (Mogi das Cruzes, Brasilia)

Paradise Golf & Lake Resort sijaitsee vain noin tunnin ajomatkan päässä Brasilian suurimmasta kaupungista, São Paulosta. Upeiden järvimaisemien lisäksi hotellilta löytyy muun muassa kaksi ulkoallasta, lämmitetty sisäallas, kylpylä, kuntosali, elokuvateatteri ja jopa mahdollisuus värikuulasotaan.  Hotellin 18-reikäisellä golfkentällä lyöntejään voivat treenata niin vasta-alkajat kuin virtuoositkin. Paradise Golfin palveluihin luotti myös jalkapallon MM-kisoissa puolivälieriin asti edennyt Belgian maajoukkue asuen hotellissa koko Brasilian vierailunsa ajan.

3. Castle Otocec (Otočec, Slovenia)

Otočec Castle on vuosisatoja vanha linna, joka sijaitsee pienellä saarekkeella keskellä Slovenian kaakkoisosassa virtaavaa Krka-jokea. Tänä päivänä linna toimii viiden tähden luksushotellina ja on yksi Slovenian valloittavimmista majoituskohteista. Hotellin 18-reikäinen golfkenttä on yksi Slovenian pisimmistä ja soveltuu niin aloittelijoille, harrastelijoille kuin ammattilaisillekin. Hotellia ja golfkenttää ympäröivä luonto tarjoaa rajattomasti vapaa-ajan mahdollisuuksia myös golfista innostumattomille perheenjäsenille ja lähistöltä löytyy lisäksi kaksi kylpylää.

4. Sheraton Algarve (Albufeira, Portugali)

Sheraton Algarve sijaitsee Portugalin eteläosassa, Algarven rannikolla. Tällä luksushotellilla on kaikkea, mitä lomalta sopii toivoa – valtavat uima-altaat niin ulkona kuin sisälläkin, kuntosali, upea hiekkaranta rantabaareineen ja tietenkin kuuluisa golfkenttä Pine Cliffs Golf. Erityisen tunnetuksi golfkentän tekee ”Devil’s Parlour” eli ”paholaisen salonki”, radan pahamaineinen kuudes reikä, joka saa taitavimmankin golfarin pöksyt tutisemaan. Paholaisen salongista on myös jumalaiset näkymät Atlantille. Golfklubin mainetta nostattaa myös brittiläinen formulakuski Nigel Mansell, joka toimi klubin puheenjohtajana useiden vuosien ajan.

5. Kultaranta Resort (Naantali)

Turun saaristossa sijaitseva Kultaranta Resort on tänä vuonna toteutetun tutkimuksen perusteella valittu Suomen ylivoimaisesti kiinnostavimmaksi loma- ja vakioasumiskohteeksi. Ympärivuotiseen lomailuun sopiva Kultaranta on ihanteellinen myös lapsiperheille, sillä Naantalin keskustaan ja Muumimaailmaan on vain viiden minuutin ajomatka. Lumoavan saaristoluonnon ympäröimä Kultaranta Golf on Suomen ensimmäinen täysimittainen Pay & Play –kenttä, joten nokka kohti Naantalin aurinkoa ja golfkentälle mars!

6. Iberotel Fleesensee (Göhren-Lebbin, Saksa)

Iberhotel Fleesensee sijaitsee kauniilla Mecklenburgin järvialueella Koillis-Saksassa. Hotellin välittömästä läheisyydestä löytyy useiden järvien lisäksi jopa viisi golfkenttää ja yhteensä yli 70 reikää. Luonnonläheinen Fleesensee on ihanteellinen lomakohde koko perheelle, sillä hotellin oman rannan tarjoamien mahdollisuuksien sekä upeiden vaellus- ja pyöräilyreittien lisäksi alle 16-vuotiaat lapset saavat golfata vanhempien seurassa täysin ilmaiseksi.

7. Meliá La Quinta Golf & Spa Resort (Marbella, Espanja)

Golfhotellina mainetta ja kunniaa kerännyt Meliá La Quinta Golf & Spa Resort sijaitsee Espanjan Aurinkorannikolla, joka on suomalaisten kestosuosikki niin loma- kuin talviasuinkohteenakin. Viiden tähden kylpyläkohteesta on vain 10 minuutin ajomatka Puerto Banúkseen ja golfarin unelma-apaja odottaa heti hotellin edustalla. Ansioituneen ammattilaisgolfarin Manuel Piñeron suunnittelema 27 reiän La Quinta on suosittu niin amatööri- kuin pro-tason pelaajien keskuudessa. Miellyttävänä lisänä Costa del Sol tarjoaa golfkierrokselle takuuvarmaa auringonpaistetta.

Lähde: www.trivago.fi 

Lue myös:

    Uusimmat