Hyvää Elämää -ohjelma jatkaa terveyden tiellä – Studio55.fi-sivujen päivitys lakkaa

MTV3-kanavan torstai- ja perjantaiaamuissa nähdään jatkossa uusi tv-ohjelma, joka kantaa nimeä Hyvää Elämää. Raakel Lignellin juontamissa lähetyksissä käsitellään muun muassa ajankohtaisia terveysaiheita ja persoonia. Ohjelma saa myös omat verkkosivut, ja samalla Studio55.fi-sivuston päivitys lopetetaan.

Hyvää Elämää -lähetyksissä paneudutaan terveyteen, hyvinvointiin, vapaa-aikaan, persooniin ja ajankohtaisiin puheenaiheisiin. Lähetykset tulevat suorina Akateemisesta Kirjakaupasta torstaisin ja perjantaisin kello 9.10-9.35.

Ohjelmassa torstait ovat varattuja terveydelle ja hyvinvoinnille. Joka toinen viikko asiantuntijat vastaavat katsojien kysymyksiin, joka toinen viikko terveysteemoihin sukelletaan mielenkiintoisten potilastarinoiden kautta.

Osaan katsojien kysymyksistä vastataan myös kirjallisesti Avun ja MTV:n verkkosivuilla sekä Apu- ja Apu Terveys -lehdissä.

Perjantaisin ohjelmassa keskitytään ajankohtaisiin henkilöihin ja heidän elämiinsä.

Hyvää Elämää -ohjelman myötä Studio55.fi-verkkosivujen päivitys loppuu. Verkkosivut jäävät kuitenkin toistaiseksi olemaan, joten juttuja pääsee edelleen lukemaan. Studio55.fi-tv-ohjelman viimeinen lähetys nähtiin jo joulukuussa 2016.

Kiinnostavat ja ajankohtaiset terveysaiheet ovat jatkossakin näkyvästi esillä Hyvää Elämää -ohjelman lähetyksissä ja verkkosivuilla. Hyvää Elämää -sivuille pääset tästä.

Lue myös:

    Uusimmat