Kuvat järkyttävät: Perheenisä sai "tavallisen poskiontelontulehduksen" – kasvot turposivat nelinkertaiseksi

1:38
Tiesitkö? Flunssa voi pitkittyä esimerkiksi allergian tai nuhan takia.

Filippiiniläisen miehen kasvot turposivat 4-kertaiseksi mystisestä syystä. Merkillisestä reaktiosta uutisoi muun muassa Metro-lehti.

Video: Helsingin yliopistollisen sairaalan mukaan flunssa voi pitkittyä esimerkiksi allergian tai nuhan takia.

Filippiiniläinen perheenisä Romulo Pilapil, 56, sai kolme vuotta sitten poskiontelontulehduksen. Pilapil havahtui sairauden ensimmäisiin oireisiin, kun hänen silmänsä alkoivat kutista ja nenä punoittaa oudosti.

– Hänellä oli flunssaa, joten kaikki ajattelivat sen olevan vain tavallinen poskiontelontulehdus, mutta sitten hänen kasvonsa alkoivat turvota, Romulon veljenpoika John Santos kommentoi.

Ei varaa hoitoihin

Puuseppänä työskennellyt mies hakeutui lääkärin pakeille, mutta hänelle määrätyillä lääkkeillä ei ollut toivottuja vaikutuksia.

Romulo on saanut viimeksi lääkinnällistä hoitoa sairauteensa vuonna 2018, sillä miehellä ei ole varaa kalliisiin hoitoihin ja lääkärikäynteihin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Nykyisin hänen kasvonsa ovat turvonneet nelinkertaiseksi: sekä hänen silmänsä, huulensa että poskensa ovat paisuneet valtavan kokoisiksi, eikä mies itse osaa kertoa, mistä turvotus johtuu.

Romulo on menettänyt näkökykynsä turvotuksen vuoksi. Koska hän joutui lopettamaan työnsä puuseppänä, hänen vaimonsa ja kolme lastaan tekevät kaikkensa, jotta perhe tulisi toimeen ja Romulo pääsisi hoitoihin.

– He ovat hyviä ihmisiä, jotka eivät ansaitse tätä. Toivon, että hän saa pian apua, veljenpoika sanoo.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lähteet: Metro, Twitter, Viral Press

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja