Mainos

Kurvikasta vaimoaan ylistäneelle miehelle irvaillaan somessa: "Mikä edistyksellinen sankari!"

Mies kehui vaimonsa kurveja. Kiitosten lisäksi mies on saanut runsaasti kritiikkiä kirjoituksestaan.

Kirjailija ja taiteilija Robbie Tripp  keräsi taannoin kiitosta tekstistään, jonka kirjoitti Instagram-kuvienjakopalveluun. Tripp julkaisi Instagramissa kuvan, jonka ohessa kehuu kaunista vaimoaan.

Teksti keräsi alkuun runsaasti ihastusta, mutta nyt mies on saanut osakseen myös kärkästä kritiikkiä.

"Mikään ei ole seksikkäämpää kuin tämä nainen tässä"

– Minulle mikään ei ole seksikkäämpää kuin tämä nainen tässä: paksut reidet, iso takapuoli, söpöt, pienet jenkkakahvat kyljissä, ja niin edelleen. Hänen muotoaan ja kokoaan ei tulla esittelemään Cosmopolitan-lehden kannessa, mutta se esiintyy elämässäni ja sydämessäni, mies kirjoitti.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Tämä upea tyttö, jonka nain, täyttää farkkujensa jokaisen tuuman ja on silti kaunein nainen huoneessa. Miehet, ajatelkaa uudelleen sitä, mitä yhteiskunta on käskenyt teidän haluta. Oikea nainen ei ole pornotähti tai bikinimannekiini tai elokuvan hahmo. Hän on oikea. Hänellä on kauniita raskausarpia lanteillaan ja söpöjä pieniä kuoppia takapuolessaan.

Trippille satoi tykkäyksiä ja kehuvia kommentteja, jossa häntä ylistettiin täydelliseksi aviomieheksi. Myös Sarah-vaimo oli tekstistä haltioissaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

"Mikä edistyksellinen sankari!"

Miehelle ei kuitenkaan satanut pelkästään ruusuja. Monen mielestä miehen teksti esineellisti vaimoa. Miehen myös syytettiin pitävän itseään sankarina vain siksi, että hänen vaimonsa on normaalikokoinen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Twitter-käyttäjä Julia Pugachevsky näpäytti, että mies, joka luulee kurvikkaasta naisesta pitämisen olevan vallankumouksellista, on vahva ehdokas vähiten suosituimmaksi miespuoliseksi feministiksi.

Eräs nainen puolestaan ihmetteli Unilad-sivuston mukaan, miksi mies luuli olevansa nykyaikainen pyhimys vain siksi, että seurustelee normaalikokoisen naisen kanssa. Toinen puolestaan koki Trippin esiinneellistävän naisia täysin erilaisista syistä kuin muu yhteiskunta ja pitävän tätä feminisminä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"On mennyt jo kolme tuntia ja haluan silti fyysisesti käydä käsiksi "rakastan kurvikasta vaimoani ja hänen selluliittejaan" -Instagram-tyyppiin", twiittasi Amanda Mull.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"*innostuneita kuiskauksia* Hän ei vihaa kurvikasta vaimoaan. Mikä edistyksellinen sankari", naureskeli puolestaan mies Collude Me Maybe -Twitter-tilin takana.

Tripp itse suhtautuu saamaansa kritiikkiin lungisti. Mies julkaisi rennon kuvan vastineeksi palautteeseen.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

"Tätä minä teen parhaillaan, kun säälittävät ja sarkastiset ihmiset vihastuvat näppäimistön ääressä. Toivottavasti kaikilla on mukava päivä", mies twiittasi.

Lähteet: Unilad, NY Mag

***

4:45

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.