Mainos

Aviomiehellä on tärkeä viesti vaimolleen ja muille kurvikkaille naisille: "Tajusin, miten monet miehet ovat sisäistäneet tämän valheen"

Tätä miestä ylistetään täydelliseksi aviomieheksi kauniin Instagram-kuvan ja -tekstin ansiosta. 

Kirjailija ja taiteilija Robbie Tripp kerää kiitosta kauniista tekstistään, jonka kirjoitti Instagram-kuvienjakopalveluun. Tripp julkaisi Instagramissa kuvan, jonka ohessa kehuu kaunista vaimoaan.

Tripp kertoo joutuneensa nuorempana kiusatuksi sen vuoksi, että piti pyöreistä tytöistä. Aikuisena Tripp luki feminismistä ja oppi, miten media marginalisoi naisia esittelemällä hyvin kapeaa käsitystä kauneudesta: naisen tuli olla aina pitkä ja hoikka.

– Tajusin, miten monet miehet ovat sisäistäneet tämän valheen, Tripp kuvaa.

– Minulle mikään ei ole seksikkäämpää kuin tämä nainen tässä: paksut reidet, iso takapuoli, söpöt, pienet jenkkakahvat kyljissä, ja niin edelleen. Hänen muotoaan ja kokoaan ei tulla esittelemään Cosmopolitan-lehden kannessa, mutta se esiintyy elämässäni ja sydämessäni.

Tripp ei omien sanojensa mukaan tiedä mitään seksikkäämpää kuin naisen, joka on kurvikas ja itsevarma.

– Tämä upea tyttö, jonka nain, täyttää farkkujensa jokaisen tuuman ja on silti kaunein nainen huoneessa. Miehet, ajatelkaa uudelleen sitä, mitä yhteiskunta on käskenyt teidän haluta. Oikea nainen ei ole pornotähti tai bikinimannekiini tai elokuvan hahmo. Hän on oikea. Hänellä on kauniita raskausarpia lanteillaan ja söpöjä pieniä kuoppia takapuolessaan.

Tripp ei halua naisten ajattelevan, että heidän täytyisi mahtua tietynlaiseen kauneuskäsitteeseen voidakseen saada rakkautta.

– Maailmassa on mies, joka tulee juhlimaan sinua juuri sellaisena kuin olet, joku, joka rakastaa sinua, kuten minä rakastan Sarahiani.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Tripp on saanut kymmeniä tuhansia tykkäyksiä kuvaansa. Kehuvissa kommenteissa häntä ylistetään jopa täydelliseksi aviomieheksi. Myös vaimo Sarah on ollut tekstistä haltioissaan.

– Mielestäni on tärkeää keskustella tästä, näyttää maailmalle, että kaikenlaiset vartalotyypit ovat kauniita ja ansaitsevat rakkautta, hän kertoi Popsugar-sivustolle.

 

Lähde: Popsugar.com

***

22:31

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.