KS: Iitin lukiossa kuultiin kyseenalainen aamunavaus – lukiolaiset kavahtivat homoavioliittoja ja abortteja paheksunutta puhetta

Turun uusi piispa Mari Leppänen homoavioliittoon vihkimisestä:"Hyväksyttävä kaksi erilaista johtopäätöstä" 0:50
Katso myös video: Turun uusi piispa Mari Leppänen homoavioliittoon vihkimisestä: "Hyväksyttävä kaksi erilaista johtopäätöstä"

Iitin lukiossa kuultiin perjantaina kyseenalainen aamunavaus, kertoo Kouvolan Sanomat.

Lukion opiskelija kertoo Kouvolan Sanomille, että keskusradion välityksellä puhunut opettaja paheksui puheessaan abortteja ja homoseksuualeja.

– Hän pohti, miksi homoavioliitot ja abortit on sallittuja, vaikka vammaisten tappaminen ja pedofiliakin on kielletty, nimettömänä esiintynyt lukiolainen kertoi Kouvolan Sanomille.

Suomen lukiolaisten liiton Kaakkois-Suomen piiri on saanut tapauksen tiimoilta paljon yhteydenottoja lukiolaisilta, kertoo Yle.

– Opiskelijat ovat kokeneet tapahtuneen epäoikeudenmukaiseksi ja asiattomaksi, piirijärjestön hyvinvointivastaava Iina-Lotta Kuisma sanoo Ylen haastattelussa.

Lukiolaisten liitto kertoo selvittävänsä tapahtunutta.

Iitin lukion rehtori Ari Toropainen kertoi Kouvolan Sanomille, ettei ollut kuullut kyseistä aamunavausta perjantaina, sillä oli sen aikana käymässä Iitin yläkoulussa.

Lue myös:

    Uusimmat