Kristitty täti kieltäytyi hääkutsusta arvoihinsa vedoten – sai armottoman näpäytyksen

1:06

Kristittyjen arvojensa vuoksi hääkutsusta kieltäytynyt täti sai armottoman näpäytyksen.

Twitter-käyttäjä @DPGay julkaisi tekstiviestikeskustelunsa tätinsä kanssa. Viesteistä paljastuu, että häihinsä valmistautuva sukulainen joutui näpäyttämään tätiään huolella tämän kieltäydyttyä hääkutsusta uskoonsa vedoten.

"Kun "kristitty" perheesi ei tule homohäihisi", DPGay kirjoitti kuvien saatteeksi.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Viestissään täti perustelee, miksi ei voi tulla homoseksuaalin sukulaisensa häihin.

"Rakastan sinua hyvin paljon, mutta kristittynä en voi juhlia tätä tapahtumaa. Tiedä, että olet aina ollut minulle erityisen tärkeä ja tulet aina olemaan. Olet päivittäin rukouksissani", täti kirjoittaa.

"On valitettavaa, että päätit toteuttaa 'kristittyjä arvojasi' hääpäivänäni, etkä toteuttanut niitä, kun..."

Tädin vastaus ei kuitenkaan mennyt läpi, ja DPGay näpäytti uskovaista tätiään säälimättömällä tavalla kiinnittämällä huomiota tädin menneisiin valintoihin – ja selektiiviseen tapaan vedota konservatiivisina pidettyihin arvoihin.

"Hei, Diane-täti. Kiitos vastauksesta ja siitä, ettet ollut samanlainen pelkuri kuin muut äitini ja isäni sukulaiset. On valitettavaa, että päätit toteuttaa 'kristittyjä arvojasi' hääpäivänäni, etkä toteuttanut niitä, kun teit abortin Tenneseessä. On uskomatonta, kuinka valikoivia kristityt arvosi päättivät olla. Luulin, että sinä olisit suvusta se, joka rakastaisi naapuriaan kuin itseään, ja olisi tuomitsematta, ettei sinua tuomittaisi. Mutta ilmeisesti et käyttänyt noita arvoja tänään", DPGay vastasi.

Huomioitavaa on, että DPGay näpäytti tätiä nimenomaan tämän valikoivista arvoista, ei aborttiratkaisuun päätymisestä.

Äitikään ei arvostanut

DPGayn äiti ei myöskään arvostanut siskonsa vetoamista arvoihinsa. Kun hän sai tietää keskustelusta, vastasi hän lapselleen "hyvin hoidettu". DPGay itse vitsaili, että "kiitospäivästä tulee huippu".

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Äidin lisäksi myös Twitter-käyttäjät olivat pöyristyneitä tädin vastauksesta. DPGayn twiitillä onkin jo huikeat 335 000 tykkäystä ja kymmeniä tuhansia uudelleentwiittauksia.

Lukuisat kristityt paheksuivat tekopyhän tädin vastausta ja kertoivat itse kannattavansa rakkautta sellaisenaan – ja tulevansa mielellään tuleviin häihin vieraaksi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja