Brittimalli tuli ulos kaapista – kekseliäästä ilmoituksesta somehitti

Moni muistaa tarkasti hetken, jolloin tuli niin sanotusti ulos kaapista perheelleen ja ystävilleen. Nyt eräs brittimalli on jakanut oman tärkeän hetkensä muillekin.

Facebookin tarjoamat vuosipäivämuistot putkahtavat tasaisin väliajoin muistuttamaan niin vähäpätöisistä hetkistä kuin elämää vavahduttavista, tärkeistä asioistakin. Lontoossa asuvaa Poppy Daddia Facebook muistutti hiljattain siitä, että kaksi vuotta sitten Dodd kertoi Facebookissa ystävilleen olevansa homoseksuaali.

Tällä viikolla Dadd jakoi hauskan ja unohtumattoman muistonsa myös Twitterissä, jossa kekseliäällä tavalla tehty ilmoitus aiheutti suuren suosion.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

"2 vuotta sitten tänään tulin ulos kaapista", Dadd kertoo twiittaamansa kuvakaappauksen yhteydessä. Kuvakaappaus on mallin Facebookista, jossa hän 24. helmikuuta vuonna 2015 päivitti statukseensa: "Eka, joka kommentoi, on homo". Vaikka status voi aluksi kuulostaa törkeältä, hauskaksi ilmoituksen tekee se, että Dadd itse kommentoikin omaan julkaisuunsa ensimmäisenä "Yllätys".

Daddin nerokas tapa kertoa seksuaalisesta suuntautumisestaan on saanut Twitter-käyttäjät tykkäämään Daddin jakamasta muistosta jo liki 300 000 kertaa. Muistoa on myös uudelleentwiitattu yli 63 000 kertaa.

"On hyvä, jos on joku, jolle puhua"

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Huffington Postille 20-vuotias Dadd kertoi ymmärtäneensä homoseksuaalisuutensa 16-vuotiaana. Dadd piti asian omana tietonaan pari vuotta, kunnes 18-vuotiaana paljasti sen muutamalle ystävälleen. Kun eräs ystävistä juorusi asiaa eteenpäin, Dadd päätti kertoa sen lopulta kaikille – omalla tavallaan.

– Ajattelin, että se oli hauskaa eikä liian vakavaa, ja sellaista sen halusinkin olevan. En halunnut sen olevan tunteikasta tai dramaattista – vain jotain kepeää, sillä se ei ole iso asia, Dadd toteaa.

Oman paljastuksensa kanssa kamppaileville Dadd haluaa sanoa, ettei asiaa kannata tuoda julki, ennen kuin on itse siihen valmis. Malli kuitenkin painottaa, että kukaan ei ole asian kanssa yksin.

– Niin moni muukin käy läpi samaa asiaa. Älä pelkää pyytää apua. On hyvä, jos on joku, jolle puhua ja johon samaistua.

***

Sukupuolineutraali avioliittolaki astui voimaan tänään 1:57

Lue myös:

    Uusimmat