Kortiton ja päihtynyt syntymäpäiväsankari kokeili urheiluautoa huonoin seurauksin Tshekissä

Syntymäpäiväkyyti urheiluautolla päätyi onnettomuuteen Tshekissä 0:19
Syntymäpäiväkyyti urheiluautolla päätyi onnettomuuteen Tshekissä.

Kortiton syntymäpäiväsankari hyppäsi auton rattiin ja aiheutti onnettomuuden.

Tshekissä mies menetti urheiluauton hallinnan, jonka jälkeen hän törmäsi liikennemerkkiin ja toiseen autoon.

Mies oli saanut 50-vuotissyntymäpäivälahjaksi elämysmatkan Mustangin kyydissä. Hänelle oli tarjottu mahdollisuutta myös ajaa autoa itse, jonka jälkeen mies oli siirtynyt ratin taakse.

Jutun alussa olevalta videolta on nähtävissä, kuinka mies ajaa vauhdilla risteyksessä punaisia päin ja ohittaa niukasti vasemmalta puolelta tulevan Renault Meganen. 

Tämän jälkeen kuski törmää liikennemerkkiin ja tekee kaistat ylittävän u-käännöksen. Kuski onnistuu väistämään toisen auton, mutta törmää alun perin väistämäänsä Meganeen takaapäin. 

Kukaan ei loukkaantunut tilanteessa, uutisoi Tshekin radio. Sen haastatteleman poliisin mukaan miehellä ei ollut koskaan ollut ajokorttia, hän oli päihtynyt ja tuomioistuin oli rajoittanut hänen oikeustoimikelpoisuuttansa.

Poliisi tutkii myös elämysmatkan tarjoajan toimintaa tilanteessa. Poliisin mukaan yrityksen olisi tullut tarkistaa miehen ajokortti ja ajokunto. 

Tshekin radion mukaan Meganen vaurioiden arvioidaan maksavan 50 000 Tsekin korunaa eli noin 2 000 euroa. Mustangin vaurioiden arvioidaan olevan 200 000 Tsekin korunaa eli noin 8 000 euroa.

Lue myös:

    Uusimmat