Koronavirus vei Sharon Osbournen sairaalahoitoon – eristäytyi kauas suojellakseen aviomiestään Ozzya, 72

Sharon Osbourne kertoi maanantaina Instagramissa sairastuneensa koronavirukseen.

68-vuotias Sharon Osbourne paljasti maanantaina Instagram-tilillään, että hänellä on todettu koronavirustartunta. Osbourne kertoo julkaisussaan, että korona vei hänet vähäksi aikaa jopa sairaalahoitoon.

– Halusin kertoa, että minulla on todettu koronavirustartunta. Lyhyen sairaalahoidon jälkeen olen nyt toipumassa paikassa, joka on kaukana Ozzysta, joka on saanut negatiivisen testituloksen, Osbourne kirjoitti päivityksessään.

Myös tosi-tv-sarjastaan tunnetut Osbournet ovat olleet naimisissa jo 38 vuotta. Sharon tunnetaan nykyisin yhtenä The Talk -ohjelman juontajista, ja hän kertoi ohjelman jäävän nyt tauolle.

– Pysykää turvassa ja terveinä, Osbourne kirjoitti vielä viestinsä lopuksi.

Sharonin aviomies, 72-vuotias Ozzy Osbourne on karttanut koronapandemian iskettyä julkisuutta. Elokuussa Osbourne tallentui kuitenkin paparazzien kuviin ensimmäisen kerran sen jälkeen, kun hän edusti tammikuun Grammy-gaalassa vaimonsa rinnalla.

Kuvat kertovat, että pitkistä tummista hiuksistaan tunnettu Osbourne on antanut hiustensa harmaantua. Tämän vuoksi miestä ei ole tunnistaa entisekseen, vaikka vielä tammikuun lopulla hän esiintyi punaisella matolla ja Grammy-pystejä jakaessaan tyylilleen uskollisena.

Tytär Kelly Osbourne hermostui, kun kuvien tultua julki alkoi liikkua spekulointia hänen Parkinsonin tautia sairastavan isänsä terveydestä.

– Se, mitä teette, on ällöttävää. Hänen selkärankansa on leikattu ja hän, helvetti soikoon, mursi kaulansa. Hänellä on Parkinson ja hän on opetellut uudestaan kävelemään. Sitten te osoittelette häntä ja sanotte "katsokaa, kuinka sairas hän on", Kelly Osbourne latasi.

– Parkinsonin tautinsa takia hän ei voi värjäyttää hiuksiaan ennen kuin pahin pandemia on ohi. Hän kuuluu riskiryhmään, mutta laskee päiviä siihen, milloin pääsee taas värjäyttämään hiuksensa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja