Tuoreet kuvat Parkinsonin tautia sairastavasta Ozzy Osbournesta käynnistivät spekulaatiot tähden terveydestä – tytär Kelly sanoi suorat sanat arvostelijoille

Kelly Osbourne hermostui isänsä Ozzy Osbournen muuttuneeseen ulkonäköön liittyvistä kommenteista.

Legendaarisen Black Sabbath -yhtyeen perustajiin lukeutuva Ozzy Osbourne nähtiin tammikuussa vaimonsa Sharonin ja tyttärensä Kellyn seurassa punaisella matolla Grammy-gaalassa.

Sen koommin Parkinsonin tautia sairastavaa 71-vuotiasta metallilegendaa ei oltu nähty julkisuudessa, kunnes mies tallentui paparazzikuviin elokuun lopulla. Hänet ikuistettiin istumassa autossa vaimonsa Sharonin seurassa ja monissa tiedotusvälineissä hämmästeltiin "pimeyden prinssin" hurjasti muuttunutta ulkonäköä.

Ozzy ja Sharon Osbournen tytär Kelly kiittelee Metro-lehden haastattelussa faneja ystävällisistä kommenteista, mutta sanoo samalla suorat sanat siitä, miltä isän terveydentilaan liittyvät spekulaatiot tuntuvat lähipiirin mielestä.

– Se, mitä teette, on ällöttävää. Hänen selkärankansa on leikattu ja hän, helvetti soikoon, mursi kaulansa. Hänellä on Parkinson ja hän on opetellut uudestaan kävelemään. Sitten te osoittelette häntä ja sanotte "katsokaa, kuinka sairas hän on", Kelly Osbourne lataa.

– Sen sijaan teidän tulisi sanoa "uskomatonta, että hän kävelee taas". Tämä on kerta kaikkiaan ällöttävää.

Monen huomio elokuussa julkistetuissa kuvissa kiinnittyi siihen, ettei Ozzya nähty tutussa hiustyylissään, vaan pitkät mustat hiukset olivat harmaantuneet. Tyttären mukaan myös tämä johtuu isän sairaudesta, jonka vuoksi hän ei juuri ole voinut poistua kotoa koronaviruspandemian jyllätessä.

– Parkinsonin tautinsa takia hän ei voi värjäyttää hiuksiaan ennen kuin pahin pandemia on ohi. Hän kuuluu riskiryhmään, mutta laskee päiviä siihen, milloin pääsee taas värjäyttämään hiuksensa, kertoo Kelly, joka tosin sanoo pyytäneensä isäänsä olemasta enää värjäämättä hiuksiaan.

Ozzy itse puhui terveydestään varsin hiljattain Mirror-lehden haastattelussa. Hän myönsi tuolloin, että Parkinsonin tauti on vaikuttanut merkittävästi hänen liikkumiseensa. ”Pimeyden prinssi” antoi kuitenkin ymmärtää, ettei hänellä ole vielä pienintäkään aikomusta vetäytyä viettämään eläkepäiviä.

– Tiedätkö, milloin aion eläköityä? Siinä vaiheessa, kun arkkuuni isketään nauloja, ja silloin on encoren aika, legenda ilmoitti Mirrorin haastattelussa tyylilleen uskollisesti.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja