Melkein vuoden julkisuutta karttanutta Ozzy Osbournea ei ole tunnistaa tuoreista kuvista – sivalsi tiukasti takaisin eläköitymisestä udeltaessa

Metallilegenda Ozzy Osbournea ei ole tunnistaa uusista kuvista.

Legendaarisen Black Sabbath -yhtyeen perustajiin lukeutuva Ozzy Osbourne nähtiin tammikuussa vaimonsa Sharonin ja tyttärensä Kellyn seurassa punaisella matolla Grammy-gaalassa.

Sen koommin Parkinsonin tautia sairastavaa 71-vuotiasta metallilegendaa ei ole nähty julkisuudessa, kunnes mies tallentui paparazzikuviin viime viikolla. Hänet ikuistettiin istumassa autossa vaimonsa Sharonin seurassa. 

Kuvat kertovat, että pitkistä tummista hiuksistaan tunnettu Osbourne on antanut hiustensa harmaantua. Tämän vuoksi miestä ei ole tunnistaa entisekseen, vaikka vielä tammikuun lopulla hän esiintyi punaisella matolla ja Grammy-pystejä jakaessaan tyylilleen uskollisena.

Osbourne nähtiin Grammy-gaalassa ensimmäisen kerran julkisuudessa sen jälkeen, kun hän kertoi saaneensa diagnoosin Parkinsonin taudista.

Koronapandemia on pakottanut Osbournen pysyttelemään karanteenissa maaliskuusta saakka. Hän kertoi viikonloppuna Mirror-lehden erikoishaastattelussa terveydentilastaan. Lehden mukaan sairaus vaikuttaa jo "pimeyden prinssinä" tunnetun Osbournen kävelykykyyn, mutta hän ei silti ole aikeissa lopettaa uraansa musiikin parissa.

– Tiedätkö, milloin aion eläköityä? Siinä vaiheessa, kun arkkuuni isketään nauloja, ja silloin on encoren aika. Olen pimeyden prinssi, legenda ilmoitti Mirrorin haastattelussa tyylilleen uskollisesti.

Osbourne kertoo, että kun häneltä on kysytty, onko Parkinsonin tauti tappava sairaus, hän on todennyt, että elämä on.

– Se on yksi asia, jonka kanssa minun täytyy tulla toimeen. En ole pätkääkään huolissani.

Myös vaimo hämmästelee, miksi Ozzyn sairautta olisi pitänyt salailla, vaikka hän myöntää, että aviomiehen kävelykyky on mennyt huonompaan suuntaan.

– Hän on toisaalta aina kävellyt hassusti, joten iahn sama. Hän ei tarvitse sääliä, hänen pitäisi päästä taas esiintymislavoille.

Myös Ozzyn ja Sharon poika Jack julkaisi viikonloppuna Instagramissa kuvan, jossa hän poseerasi oman perheensä ja vanhempiensa seurassa lomatunnelmissa.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja