Parkinsonin tautia sairastava Ozzy Osbourne astui ensimmäistä kertaa punaiselle matolle diagnoosin jälkeen – muiskautti suudelman Sharon-vaimolleen

0:46
Ozzy Osbourne joutui sairaalaan vuonna 2019

71-vuotias Ozzy Osbourne saapui Grammy-gaalan punaiselle matolle tyttäreensä ja kävelykeppiinsä tukien.

Metallilegenda Ozzy Osbourne sai viime vuonna niskavamman, jonka vuoksi hän joutui peruuttamaan kiertueensa. Kun Osbournen niska leikattiin, selvisi samalla, että hän sairastaa lievää muotoa Parkinsonin taudista.

– Parkinsonia on monia erilaisia. Se ei ole kuolemantuomio millään osalla, mutta se vaikuttaa tiettyihin hermoihin, vaimo Sharon Osbourne kertoi hiljattain Good Morning America -ohjelmassa, jossa pariskunta kertoi vaikeasta vuodestaan.

71-vuotias Osbourne nähtiin Los Angelesissa punaisella matolla ensimmäistä kertaa diagnoosin jälkeen, kun hän saapui Grammy-gaalaan sunnuntaina.

Iloiselta vaikuttanut tähti saapui punaiselle matolle ottaen tukea kävelykepistään ja tyttärestään Kelly Osbournesta. Hetkeä myöhemmin hän muiskautti suudelman Sharon-vaimonsa kanssa kameroiden edessä.

Ozzy Osbourne esiintyi edellisen kerran Suomessa kesäkuussa 2018 Hyvinkään Rockfest-tapahtumassa. Osbourne on yksi Black Sabbath -yhtyeen perustajajäsenistä. Hänet erotettiin bändistä vuonna 1979.

Vuosikymmenten ajan yhdessä olleet Ozzy ja Sharon nähtiin gaalassa myös lavalla, kun pariskunta esitteli rap-musiikin saralla ehdolla olleita artisteja.

Miehen terveydentilasta oli liikkunut jo pidemmän aikaa spekulaatioita ennen kuin hän paljasti saaneensa Parkinson-diagnoosin.

– En ole hyvä salailemaan asioita. En voinut enää liikkua ympäriinsä sen asian kanssa, koska tekosyyt oli jo käytetty loppuun, hän perusteli Good Morning American haastattelussa sitä, miksi päätti kertoa sairaudestaan julkisesti.

Hän kiitteli myös vuolaasti fanejaan saamastaan tuesta.

– Toivottavasti he tukevat minua jatkossakin, sillä tarvitsen heitä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja