Kontaktimuovin käyttöohje herättää hävyttömiä mielikuvia – "Peitä genitaalit taustapaperilla..."

Netissä kiertävä kuva kontaktimuovin käyttöohjeista herättää vähemmän sivistyneitä mielikuvia.

Videolla hupaisia merkkejä, jotka jokainen vanhempi tunnistaa.

Lasten aloittaessa kouluvuotensa monen vanhemman tehtäväksi lankeaa oppikirjojen päällystäminen. Siinä missä osa pitää kontaktimuovin räpeltelyä varsin rentouttavana, osalle oikeaoppinen päällystämistekniikka on kinkkinen mysteeri, jota ei edes halua ratkaista.

Ratkaisua ei helpota netissä hämmennyksen sekaista huvitusta herättävä kontaktimuovin käyttöohje. Ensisilmäyksellä nimittäin näyttää, että läpinäkyvällä muovilla tulisi kuorruttaa jotain aivan muuta kuin sivistävä oppikirja.

Hämmentävä kuvitus huvittaa

Jos upotus ei näy, voit avata sen tästä.

Suositussa Facebook-ryhmässä jaetun kuvan perusteella voisi melkein luulla, että kirjojen ja vihkojen lisäksi kontaktimuovilla voisi suojata itsensä sukupuoltitaudeilta ja ei-toivotuilta raskaudelta.

Kuvan jo viime vuonna ryhmässä julkaissut Jari Inkerö kirjoittaa saatetekstiksi seuraavaa:

– En ihan täysin ymmärrä näitä kontaktimuovin käyttöohjeita, mutta tein niin kuin kuvassa käsketään... 1. leikkaa haluamasi kokoinen pala tarramuovista. 2. irrota tarramuovi taustapaperista. 3. peitä genitaalit taustapaperilla ja nipistä itseäsi p*rseestä…

Väärä kuvakulma teki ohjeesta härskin

Pienellä pään kääntelyllä tosin tajuaa, että kuvaa numero kolme pitäisi katsoa toisin päin, minkä myös Inkerö totesi hetken päätä raavittuaan. 

– Itsekin olen suunnitellut logoja ja piirtänyt jonkin verran vastaavia kasausohjeita, joten ymmärrän hyvin, että kuva kannattaa tarkastaa TODELLA huolellisesti ennen julkaisua, kertoo monesti graafikkojen mokiin törmännyt Inkerö MTV Lifestylelle.

***

0:33

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja