Kolmas lapsi toi vilskeen sijaan rauhaa Karalahtien perheeseen: "Jokin puuttuva palanen on loksahtanut paikoilleen"

0:41
Jere ja Nanna Karalahti nauttivat erityisesti lastensa kanssa puuhaamisesta.

Karalahtien perheessä palaset ovat loksahtaneet paikoilleen.

Hyvinvointivalmentaja ja yrittäjä Nanna Karalahti kertoo perheenlisäyksen tuoneen hieman yllättäenkin vilskeen sijaan rauhaa perheen hektiseen arkeen. 

Instagramiin lisätyssä jouluisessa perhekuvassa Karalahdet poseeraavat joulukuusen edesssä kolmen lapsensa Jaxin, Alexian ja Felician kanssa. 

– Mennyt vuosi toi perheeseemme uuden tulokkaan ja kaikki on asettunut paikoilleen paremmin kun hyvin, juuri niinkuin kuuluukin - jokin puuttuva palanen on loksahtanut paikoilleen, Karalahti kirjoittaa.

– Vaikka voisi kuvitella hässäkän olevan vielä suurempi kun ennen, niin nyt meillä vallitsee kyllä ihana rauha, Karalahti kirjoittaa ja viittaa syksyllä 2022 syntyneeseen Felicia-kuopukseen.

Karalahti paljastaa myös, ettei hänellä ole tulevalle vuodelle sen suurempia toiveita, sillä kaikki olennainen tarvittava löytyy jo.

– On sen vuoksi myös mahtavaa aloittaa uusi vuosi ilman mitään sen ihmeellisempiä toiveita. Rauhaa ja rakkautta, sitä on, sitä lisää ja sitä vaan - muuta ei hirveästi tarvitakkaan! hän tiivistää.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja