Kissalle ei tahdo löytyä uutta kotia erikoisen syyn vuoksi – Elliot on krooninen aivastelija!

0:53
Länsi-Vantaan eläinklinikan klinikkaeläinhoitaja Ronja Nieminen ohjeistaa videolla, miten kissan turkki tarkastetaan punkeista.

Elliot on vailla loppuelämänsä kotia. Kodin löytymisen esteenä näyttäisi olevan kissan erikoinen ominaisuus, uutisoi brittiläismedia Fox News.

Elliot on 9-vuotias, koditon kissavanhus, jonka kuvittelisi olevan jokaisen kissanomistajan mieleen: se on kuin lastensatujen Viiru-kissa – solakka ja raidallinen sydänten sulattaja.

Kissan erikoinen sairaus tuo kuitenkin kapuloita rattaisiin: loppuelämän kotia ei tahdo löytyä millään.

Krooninen aivastelija

Elliot kärsii kroonisesta sairaudesta, jonka vuoksi kissalla on ainainen nuha ja väsymys. Sen lisäksi kissa aivastelee alvariinsa ja kutiseva nenä pakottaa tiikeriraidallisen kissan raapimaan nenäänsä.

– Elliot on todella nuhainen ja sairaus on aiheuttanut jonkin verran vahinkoa sen nenän luustoon. On sääli, että kissan terveydentila saa ihmiset kaikkoamaan, sillä Elliotista saisi ihanan lemmikin, eläinkeskuksen edustaja Tania Marsh kommentoi The Argusille.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Sairaus ei kuitenkaan häiritse Elliotia itseään, eikä se estä sitä elämästä tavallista kissan elämää.

Vaikka pärskivän nuhanenän kodin löytyminen vaatiikin ylimääräisiä ponnisteluja, eläinkeskuksen henkilökunta uskoo, että kissavanhukselle löytyy vielä lämmin, turvallinen ja rakastava koti.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lähteet: Fox News, The Argus

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja