Kiekkokevään sensaatiomaisin tarina kerää lisäkierroksia: Finaaliliput myytiin alle minuutissa!

Sensaatiojoukkue Rögle SHL-finaaleihin – Daniel Zaar iski voittomaalin ylivoimalla 1:36
Sensaatiojoukkue Rögle SHL-finaaleihin – Daniel Zaar iski voittomaalin ylivoimalla.

Röglen korkealento jääkiekon SHL:n pudotuspeleissä on villinnyt ängelholmilaiset kiekkofanit.

Runkosarjassa yhdeksänneksi tullut Rögle on tehnyt hämmästyttävää jälkeä kevään jatkopeleissä. Avauskierroksella se löi Timrån 2–0, puolivälierissä runkosarjavoittaja Färjestadin 4–0 ja semifinaaleissa perussarjan kakkosen Växjön 4–0.

Kevään kymmenes otteluvoitto tuli torstaina, kun Rögle nousi 0–2-tappioasemasta 4–2-voittoon Växjöstä ja varmisti seurahistorian toisen finaalipaikan.

Katso ottelun voittomaaliksi jäänyt 3–2-osuma yllä olevalta videolta.

Liput SHL:n kolmanteen ja neljänteen finaaliin, jotka pelataan Röglen kotihallissa Catena Arenassa, tulivat myyntiin torstai-iltana.

– Ei mennyt edes minuuttia ja liput olivat loppu, ne menivät kaupaksi heti. Lippusivustollamme oli kymmeniätuhansia ihmisiä odottamassa lippujen vapautumista myyntiin. Paine oli hullu, Röglen kaupallinen johtaja Kari Litmanen kommentoi Helsingborgs Dagbladetille

– Olisimme saattaneet tarvita kymmenen Catena Arenaa vastataksemme kysyntään, Litmanen jatkoi.

Juttu jatkuu kuvan alla.

Skånen läänin pikkukaupungissa sijaitseva Röglen kotihalli vetää 6 310 silmäparia.

Rögle pelasi SHL-finaaleja ensi kerran keväällä 2021, mutta tuolloin halliin ei päässyt yleisöä koronarajoitusten takia. Växjö oli parempi voitoin 4–1.

Vastaansa loppuotteluihin Rögle saa joko Skellefteån tai Frölundan. Runkosarjakolmonen Skellefteå johtaa sarjaa voitoin 2–1.

Röglen kevättarina on uskomaton, sillä vielä helmikuussa sitä uhkasi putoamispeikko. Seura oli jo irtisanonut päävalmentajansa ja urheilujohtajansa joulukuussa.

MTV Katsomo esittää kaikki SHL:n ratkaisuottelut.