SHL-välierässä älytön episodi – veskari katosi maaliltaan, sitten nähtiin jotain käsittämätöntä

Täysin älytön superpelastus – SHL-vahdilta uskomaton syöksytorjunta 1:14
Täysin älytön superpelastus – SHL-vahdilta uskomaton syöksytorjunta

Ruotsin SHL-liigassa tahkotaan välieriä. Skellefteån ja Frölundan kolmannessa osaottelussa tapahtui jotain lähes käsittämätöntä.

Ottelun toista erää oli pelattu minuutin verran, kun Skellefteå-hyökkääjä ajautui Frölunda-vahdin syliin. Tilanne vaikutti hyvän tovin siltä, että peli vihellettiin poikki.

Näin ei kuitenkaan tapahtunut. Frölunda lähtikin nostamaan tilanteessa hyökkäystä. Samaan aikaan tilannetta pelikatkoksi luullut Skellefteån maalivahti Gustaf Lindvall oli lähtenyt tekemään luistelukierrosta kaukalon kulmaan.

Kiekollinen Frölunda-pelaaja näki tilaisuutensa tulleen: nyt on uuni tyhjänä. Lyöntilaukaus keskialueelta ja maali olisi varma. Toisin kuitenkin kävi. Lindvall syöksyi uskomattomalla tavalla maalilleen ja torjui kiekon mailansa varrella.

Katso aivan jäätävä torjunta pääkuvan videolta!

Supertorjunta sai koko jäähallin haukkomaan henkeään.

Kotijoukkue Frölunda voitti ottelun kolmannen erän maaleilla 2–0. Skellefteå johtaa ottelusarjaa nyt voitoin 2–1. Finaalipaikkaan tarvitaan neljä voittoa.