Katiska-vyyhdissä syytteet saanut Sofia Belórf muistelee vuoden takaista pidätystään: "En olisi uskonut, että vuoden päästä elämä voisi olla taas ihanaa"

Keväällä eronneet Niko Ranta-aho ja Sofia Belórf saapuivat käräjille – MTV paikalla 29:48
Huhtikuussa eronneet Niko Ranta-aho ja Sofia Belórf saapuivat käräjille - kohtasivat ensimmäistä kertaa lähes vuoteen

Syytteet rahanpesusta ja huumausainerikoksesta saanut Sofia Belórf muistelee Instagram-tilillään vuoden takaista pidätystään.

Seurapiirikaunotar Sofia Belórf muistelee Instagram-tilillään vuosi sitten tapahtunutta pidätystään. Belórf ja hänen silloinen kumppaninsa Niko Ranta-aho otettiin vuosi sitten kiinni Katiskaksi nimetyn suuren huumevyyhdin yhteydessä.

– Elämä kantaa. Vuosi sitten heinäkuussa, sateisena aamuna tapahtui jotain todella karmivaa, sydäntä särkevää ja koko elämääni järisyttävää. Silloin en olisi uskonut, että vuoden päästä elämä voisi olla taas ihanaa ja toivoa täynnä. Se on muistutus siitä, että asiat järjestyy aina! Ennemmin tai myöhemmin, tavalla tai toisella, Belórf kirjoitti.

Kuvassa hän poseeraa yhdessä Bambi-koiransa kanssa valkoiseen asuun sonnustautuneena.

Belórfia epäillään Katiska-vyyhdin yhteydessä rahanpesusta ja huumausainerikoksesta. Hän oli viime kesänä tutkintavankeudessa noin viikon verran. Ex-kumppani Ranta-ahon tutkintavankeus päättyi sen sijaan vasta kesäkuussa.

Ranta-ahon ja Belórfin suhde kariutui puolestaan huhtikuussa, kun Ranta-aho oli vielä vangittuna.

Fitnesskaunotar on eron jälkeen yhdistetty Martina Aitolehden ex-puolisoon, liikemies Stefan Thermaniin. Pari on keväästä lähtien viettänyt tiiviisti aikaa yhdessä.

Therman kiisti viime viikolla Seiskan haastattelussa, että hänen ja Belórfin suhde olisi alkanut, kun molemmat olivat vielä tahoillaan suhteessa Aitolehden ja Ranta-ahon kanssa.

– Olemme kunnioittaneet ex-kumppaneitamme. Sofia ei ollut missään vaiheessa eroni syy, Therman kertoi haastattelussa.

Belórf puolestaan sanoi juhannuksen jälkeen MTV Uutisille päättäneensä, ettei puhu miesasioistaan julkisuudessa.

– En halua kommentoida suhdeasioistani medialle, hän tyytyi toteamaan.

Lue myös:

    Uusimmat