Käräjillä kyynelehtinyt Sofia Belórf kommentoi MTV Uutisille suhdettaan ex-puolisoonsa: "Tunsin syvää rakkautta ja lopulta surua, kun meidät erotettiin väkisin"

1:05
Sofia Belórf, Niko Ranta-aho, Stefan Therman, Martina Aitolehti... - näin suhdesoppa on edennyt.

Sofia Belórf ja Niko Ranta-aho seurustelivat vajaan vuoden ennen kuin heidät molemmat pidätettiin.

Fitnesskaunotar Sofia Belórf on ollut otsikoissa koko kevään etenkin miesasioidensa vuoksi. Belórf erosi Katiska-huumevyyhdin pääsyytetystä Niko Ranta-ahosta, kun tämä vielä istui tutkintavankeudessa huhtikuussa. Belórf on viihtynyt kevään aikana Martina Aitolehden ex-puolison Stefan Thermanin kanssa tiiviisti yhdessä.

Ranta-aho vapautettiin tutkintavankeudesta viime viikolla, ja tällä viikolla Belórf kohtasi ex-puolisonsa ensimmäistä kertaa eron jälkeen Helsingin käräjäoikeudessa. Belórfia syytetään rahanpesurikoksista, jotka hän kiistää.

Ex-pariskunnan kohtaaminen oli suorastaan jäätävä, sillä he eivät jutelleet mitään käräjäoikeudessa. Belórf kyynelehti oikeudenkäynnin aikana, kun siellä luettiin ex-pariskunnan vanhoja viestejä. Hän yritti luoda katsekontaktia viestien aikana Ranta-ahoon.

– Vanhat muistot nousivat pintaa, kun joutui katsomaan viestejä. Se ei ollut helppoa, Belórf kertoo MTV Uutisille.

Belórf ja Ranta-aho seurustelivat vajaan vuoden ennen kuin heidät pidätettiin viime heinäkuussa. Ex-pariskunta asui avoliitossa Espanjan Marbellassa.

– Tunsin syvää rakkautta ja välittämistä häntä kohtaan. Lopulta surua, kun meidät erotettiin väkisin. Tällä viikolla tunsin harmitusta kaikesta, mitä oli tapahtunut, Belórf kertoo.

Seiska uutisoi eilen, että Belórfilla olisi ollut Thermanin kanssa draamaa heidän Monacon-lomallaan ja sen jälkeen. Syy tähän oli se, että Belórf viestitti ex-puolisolleen Ranta-aholle.

– Ei voi kun sanoa, että mitään draamaa ei kyllä ole meneillään mihinkään päin, Belórf kommentoi MTV Uutisille.

Belórf on päättänyt, ettei hän puhu miesasioistaan julkisuudessa.

– En halua kommentoida suhdeasioistani medialle, Belórf toteaa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja