Seiska: Stefan Therman kertoo ensimmäistä kertaa suhteestaan Sofia Belórfiin: "Sofia ei ollut missään vaiheessa eroni syy"

2:23
Näin Martina Aitolehden ja Stefan Thermanin kohueron vaiheet etenivät – katso Aitolehden tunteikas haastattelu

Stefan Thermanin mukaan suhteet Martina Aitolehden ja Sofia Belórfin kanssa eivät menneet päällekäin, uutisoi Seiska.

Seiska julkaisi torstaina 9. heinäkuuta Martina Aitolehden ex-puolison Stefan Thermanin haastattelun, jossa liikemies kertoo ensimmäistä kertaa suhteestaan Sofia Belórfiin. Therman kertoo olevansa tällä hetkellä erittäin onnellinen Belórfin kanssa ja vahvistaa pariskunnan asuvan yhdessä tällä hetkellä Eiranrannassa asunnossa, josta Aitolehti muutti hiljattain pois.

Pariskunta aikoo kuitenkin lehden mukaan muuttaa Espooseen. Seiskan mukaan Therman on ostanut kesän alussa Espoosta 300-neliöisen talon ja parin uusi koti valmistuu heinäkuun lopussa. 

Thermanin mukaan hänen entinen suhteensa Aitolehden kanssa ja tuore suhteensa Belórfin kanssa eivät missään vaiheessa olleet käynnissä päällekkäin. 

– Olemme kunnioittaneet ex-kumppaneitamme. Sofia ei ollut missään vaiheessa eroni syy, Therman kertoo haastattelussa.

– Alkuvuodesta 2020 Martina halusi erota, ennen kuin suhteemme Sofian kanssa oli alkanut. Sofia ei ole missään vaiheessa ollut kolmas pyörä. Hän myös erosi Nikosta, ennen kuin meillä on ollut mitään. 

Hiljattain Therman kertoi sosiaalisessa mediassa, että hänellä on ilmassa hieman vauvakuumetta. Miehen mukaan kuitenkin häät sekä lapset saavat vielä odottaa Belórfin kanssa. 

Ennen suhdettaan Thermanin kanssa Sofia Belórf seurusteli liikemies Niko Ranta-ahon kanssa. Lähes vuoden tutkintavankeudessa viettänyt Ranta-aho on yksi katiska-vyyhdin pääepäillyistä. Syyttäjä vaatii hänelle jopa 13 vuoden vankeusrangaistusta huumausaine- sekä dopingrikoksista. Belórfia syytetään saman vyyhdin yhteydessä kahdesta rahanpesusta.

Lähde: Seiska

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja