Fitnesskaunotar Sofia Belórf ja Niko Ranta-aho: Ero! – "Olen sen ikäinen, että haluan perheen ja miehen, joka on läsnä"

7:14
Sofia Belórf MTV Uutisten haastattelussa Helsingin käräjäoikeudessa - katso video.

Sofia Belórf ja Niko Ranta-aho olivat seurustelleet kymmenen kuukautta, ennen kuin heidät pidätettiin katiska-huumevyyhtiin liittyen. Ranta-aho on istunut vangittuna heinäkuusta alkaen.

Fitnesskaunotar Sofia Belórfilla on tänään iso muutos edessä, sillä hän muuttaa pois liikemies Niko Ranta-ahon isän omistamasta asunnosta omaan kotiin. Belórf on asunut nykyisessä asunnossa reilut puoli vuotta.

MTV Uutiset tavoitti Belórfin kommentoimaan asiaa.

– Sen verran voin kommentoida, että muutan yksin uuteen kotiin. Rikollisuus on yksinkertaisesti asia, jota en voi hyväksyä, vaikka olen ollut todella rakastunut. Päätös on varmasti helpotus molemmille, Belórf kertoi.

Belórf ja Ranta-aho olivat seurustelleet vain kymmenen kuukautta, kun heidät molemmat pidätettiin viime heinäkuussa katiska-huumevyyhtiin liittyen. Belórf pääsi vapaaksi reilun viikon jälkeen, mutta Ranta-aho on istunut tutkintavankeudessa jo noin kymmenen kuukautta. Pariskunta ei ole saanut jutella, saati tavata tiukan yhteydenpitorajoituksen vuoksi.

Kuukausi sitten huumevyyhdin oikeudenkäynnissä kuultiin sokkikäänne, kun Ranta-aho tunnusti lähes kaikki hänen kohdistuneet syytteet. Hän myös tunnusti olevansa huumekauppoja järjestellyt nimimerkki ”Cobra.” Aiemmin Ranta-aho on kiistänyt syytteet.

Tunnustuksen jälkeen Ranta-aho myös johdatti poliisit useille maastokätköille Karkkilassa ja Vihdissä. Niistä löytyi yhteensä 54 kiloa amfetamiinia ja 10 kiloa mdma:ta eli ekstaasia. Ranta-ahon mukaan huumeet olivat syytteissä kuvattuja, kadoksissa olleita eriä.

– Niko istuu tosi kauan ja kymmenen kuukauden seurustelun perusteella en pysty vuosikausien odottamiseen. Olen sen ikäinen, että haluan perheen ja miehen, joka on läsnä, Belórf kommentoi suhdettaan.

Tarkoittaa tämä sitä, että olette eronneet Ranta-ahon kanssa?

– Olemme.

Fitnesskaunotar Sofia Belórf on ollut viime viikkoina usein otsikoissa, kun hänet on yhdistetty romanttisessa mielessä julkkiskaunotar Martina Aitolehden ex-kihlattuun Stefan Thermaniin. Aitolehti ilmoitti erostaan pääsiäisenä  sosiaalisessa mediassa ja kertoi Iltalehdelle eron syyn olleen tosiasiassa se, että hänen entinen puolisonsa sekä Belórf viihtyisivät yhdessä. MTV Uutiset tavoitti tuolloin Belórfin kommentoimaan asiaa, joka puolestaan kiisti väitteen.

Juttua korjattu 12:22: Sitaatista korjattu kirjoitusvirhe ja ylimääräinen sana. 

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja