Kasperi Kapanen näkee jo unia hyvän ystävänsä jatkosopimuksesta – "Olen joutunut pettymään isosti"

Toronto Maple Leafsin ja William Nylanderin jatkosopimusneuvottelut lähestyvät vääjäämättä umpikujaa. Myös Toronton suomalaishyökkääjäKasperi Kapanen on saanut osansa vaikeista neuvotteluista.

Nylander neuvotellut jatkosopimuksesta Toronton kanssa jo useamman kuukauden ajan, eivätkä haastavat neuvottelut ole vieläkään ratkenneet. Nylander lähestyy kovaa vauhtia kohtalonpäiväänsä, sillä sopimuksen on oltava allekirjoitettuna viimeistään 1. joulukuuta tai kausi NHL:ssä jää haaveeksi.

Nylanderin loistaessa poissaolollaan on Kasperi Kapanen nostanut osakkeitaan Toronton miehistössä. Kapanen on aloittanut kautensa upeasti, sillä 22-vuotias hyökkääjä on rikkonut yhden kauden piste-ennätyksensä komeasti jo tässä vaiheessa kautta. Kapanen on nakuttanut 26 ottelussa 18 tehopistettä.

Samanikäiset Kapanen ja Nylander ovat keskenään hyviä ystäviä. Vaikka Kapanen onkin hyötynyt Nylanderin sopimusneuvotteluista, on suomalaishyökkääjä ikävöinyt ystäväänsä.

– En aio valehdella. Olen nähnyt muutaman kerran unta, jossa hän allekirjoitti jatkosopimuksen. Herätessäni olen joutunut pettymään isosti, Kapanen kommentoi Sportsnetin toimittajan Chris Johnstonin mukaan.

Kapasen vastaus herätti hilpeyttä Toronton kannattajissa, sillä moni voi samaistua 22-vuotiaan suomalaisen uniin.

– Kapanen näkee samanlaisia unia kuin kaikki Leafs-fanit, Twitterissä kirjoitetaan.

Lue myös:

    Uusimmat