Kampaaja lähti lounaalle kesken käsittelyn – Lauran pitkät hiukset katkesivat juuria myöten

Laura Jarvie kertoo menettäneensä hiuksensa, koska suoristusaine vaikutti liian pitkään.

Kampaajakäynti ei aina mene suunnitelmien mukaan, mutta Laura Jarvien kokema yllätys lienee omaa luokkaansa. Australialainen Laura, 24, kertoo menettäneensä pitkät hiuksensa, koska kampaajalle sattui virhe, kertoo Mirror.

"En todellakaan tutkinut riskejä"

Kiharahiuksinen Laura oli hakeutunut kampaajalle hoitoon, jossa hiukset suoristetaan suoristamiseen kehitetyn tuotteen avulla.

– Hiukseni olivat niin paksut ja suoristin niitä joka päivä. Olin rehellisesti vain laiska, kun päätin haluta suoristaa ne kemiallisesti. En todellakaan tutkinut riskejä, vaan vain menin suoristukseen, Laura myöntää.

Laura kertoo kampaajan lähteneen lounaalle

Tapauksesta on jo aikaa, ja Lauran hiukset ovat kasvaneet takaisin. Vanha tapaus kuitenkin nousi otsikoihin, kun Laura päätti tehdä siitä TikTok- videon, jolla esittelee kuvia katkeilleista hiuksistaan sekä hiuskasoista lattiallaan. Kuvat on otettu viikko kampaajakäynnin jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Mietinpä tässä sitä kertaa, kun päätin suoristuttaa hiukseni kemiallisesti, se mimmi [kampaaja] lähti lounaalle, aine ylikehittyi ja puolet hiuksistani katkesi juuresta, Laura kuvaili videollaan.

Sai rahat takaisin

Laura kertoo saaneensa kampaajalta rahat takaisin. Hiusten kasvattaminen kesti kuitenkin naisen mukaan kaksi vuotta. Hän kertoo myös käyttäneensä tuhansia peruukkeihin ja hiushoitoihin.

Katso myös: Neljän naisen raati lopetti sampoon käytön. Video näyttää, miltä hius näyttää yhden, kahden tai neljän viikon pesemättömyyden jälkeen:

Neljä naista lopetti hiusten pesemisen – tällainen oli lopputulos 1:12

Lue myös:

    Uusimmat