Kampaaja kertoo, mitä ammattilaiset haluaisivat jokaisen tietävän

Näin värjäät hiukset kotona onnistuneesti – ammattilaisen vinkit 5:06
Haluatko joka tapauksessa värjätä hiukset kotona? Katso videolta ammattilaisten vinkit.

Brittikampaaja suosittelee luottamaan hiuksensa ammattilaisten käsiin, sillä he tietävät, mitä tekevät.

Kevään tullen päästä vedetyt pipot saattavat paljastaa altaan melkoisen pöheikön. Korona-aikana kampausta on saatettu siistiä kotona jos ollenkaan.

Nyt onkin oiva hetki varata aika kampaajalle ja pistää tukka kuosiin. Lontoolainen kampaaja Adam Reed kertoi Mirror-verkkolehdelle, mitä toivoisi jokaisen tietävän kampaajalla käymisestä.

1. Älä leikkaa hiuksiasi itse

Korona-aikana moni on siistinyt kampaustaan itse, mutta Adam Reedin mukaan järkevintä on jättää homma ammattilaiselle. Hänen mukaansa edes ammattilaiset eivät juuri leikkaa itse hiuksiaan.

Reed ei suosittele luottamaan saksia tai väriaineita myöskään kaverin tai kumppanin käsiin.

– Upeat hiukset saa vain lahjakkailta ammattilaisilta, Reed sanoo – toki oma lehmä ojassa.

2. Ole ajoissa kampaajalla

Myöhästely ei kuulu hyviin tapoihin. Saapuminen kampaajalle sovitun ajan jälkeen on tökeröä ja vaikuttaa kampaajan koko päivään.

– Myöhästymisellä on hirveä vaikutus hiusmuotoilijan päivään ja kaikkiin myöhempiin tapaamisiin, joten ole hyvä ja ole ajoissa, Reed sanoo.

3. Älä luota netin hiuskuviin

Moni hakee omaan kampaukseensa inspiraatiota netistä ja sosiaalisesta mediasta. Julkkiksilta ja malleilta poimitut hiusmallit ovat helppo tapa antaa kampaajalle osviittaa omista toiveistaan. Reed suosittelee kuitenkin keskustelemaan myös kampauksen ylläpidosta.

– Moni hiustyyliään päivittäin vaihtava julkkis käyttää peruukkeja ja hiuslisiä. Hiusvärin vaihtaminen on aikaa vievää ja kallista, ja väristä tulee huolehtia hyvillä tuotteilla.

Netissä nähty upea kampaus ei välttämättä myöskään istu omille kasvoille tai hiustyyppiin.

4. Luota kampaajaan

Reed kehottaa asiakkaita luottamaan kampaajiin. He ovat saaneet alan koulutuksen ja tehneet töitä ammattitaitonsa saavuttamiseksi.

– Emme sano sinulle, että jokin ei toimi, jos voimme oikeasti saada sen toimimaan vaarantamatta sinua tai hiuksiasi.

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Uusimmat