18-vuotias Lori teki hiuskäsittelyn ja kaljuuntui suorassa lähetyksessä: "Luulin, että tiesin, mitä olen tekemässä, mutta en tiennyt"

Lorin hiuskokeilu päättyi katastrofiin, kun hiustuote teki hänestä kaljun. – Luulin, että tiesin, mitä olen tekemässä, mutta en tiennyt, Lori kuvaili YouTube-videollaan.

Sometähti Lori Faith joutui kovan paikan eteen, kun hän kaljuuntui vahingossa suorassa lähetyksessä. 18-vuotias somepersoona Lori teki Instagramiin live-videota, jolla hän kokeili hiuksiinsa uutta, suoristamisen avuksi tarkoitettua ainetta. Se sai kuitenkin naisen hiukset irtoamaan, kertoo Seventeen.

– Luulin, että tiesin, mitä olen tekemässä, mutta en tiennyt, Lori kuvaili tapauksen jälkeen tekemällään YouTube-videolla.

– Olen kalju, en tarkoituksella, en valinnut tätä. Kaljuudessa ei ole mitään väärää, mutta en olisi koskaan ajatellut, että itse menen näin pitkälle.

Käsittely poisti sekä värin että hiukset

Lori olisi halunnut elää lyhyen hiusmallinsa kanssa ja värjätä sitä erilaisilla väreillä. Naisen hiusrutiinit menivät kuitenkin kerralla uusiksi, kun Lori päätti suoristaa hiuksensa tarkoitusta varten tehdyllä aineella.

Video Lorin epäonnesta levisi netissä. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Lori myöntää, että hänen olisi pitänyt odottaa pidempään värikäsittelyn jälkeen ennen uuden hiuskäsittelyn tekemistä. Lori kuitenkin levitti rentoutusaineen jo valmiiksi lyhyisiin kutreihinsa nopeasti sen jälkeen, kun oli valkaissut ja värjännyt hiuksensa sinisiksi.

Käsittelyn aikana hän havaitsi hiustensa sinisen värin katoavan, muttei ymmärtänyt, että aine teki tuhojaan.

– Se imeytyi aivoihini, nuori nainen kuvailee.

Mokan seurauksena hän menetti kaikki hiuksensa.

Lori ei ole ainoa samanlaisen saineen "uhriksi" joutunut: aiemmin Pennsylvaniassa asuva nainen käytti L'Orealin vastaavaa tuotetta ja kaljuuntui osittain, koska ei lukenut käyttöohjetta.

"Mielestäni tämä oli hyvä virhe"

Nyt Lori on joutunut hyväksymään kaljuutensa ja pitääkin sitä osittain siunauksena.

– Mielestäni tämä oli hyvä virhe, koska nyt hiukseni voivat kasvaa luonnollisesti. Minua pelottaa kuitenkin mennä ulos näin. Se on nyt yksi suurimmista epävarmuustekijöistäni.

Lori on saanut kannustavia kommentteja sosiaalisessa mediassa. Hän kiittää kehuista ja kauniista sanoista, jotka auttoivat hyväksymään kaljuuden. Lori huomauttaa, että moni on koko elämänsä kalju tahtomattaan: hänen äitinsä on aina käyttänyt peruukkia tai huivia, koska on kalju.

– Äiti sanoi, että nyt tiedät, miltä minusta tuntuu. Jep, niin tiedän!

Selaa kuvia nuolilla. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Varoittaa seuraajiaan hiuskäsittelyistä

Lori on saanut myös vihapalautetta, mutta kieltäytyy antamasta huomiotaan kiusaajille.

– Olette kiukkuisia, koska olen söpö ja te ette, hän heittää.

Lopuksi Lori varoittaa seuraajiaan käyttämästä 'hair relaxer' -nimellä kulkevia aineita valkaisun ja käsittelyn jälkeen, koska hiukset saattavat kirjaimellisesti pudota pois. Myös käyttöhjeet kannattaa lukea tarkasti ennen tuotteen käyttämistä.

Lue myös:

    Uusimmat