Näin värjäät hiukset kotona onnistuneesti – ammattilaisen vinkit: "Kun lähdet värjäämään, niin ota aina huomioon..." 

Näin värjäät hiukset kotona onnistuneesti – ammattilaisen vinkit 5:06
Vivahden Hairin kouluttaja ja parturi-kampaaja Maiju Liukkonen näyttää videolla, kuinka kotiväreillä onnistuu tämän hetken muodikkain persikkainen hiusväri vaaleammalla blokkiotsatukalla.

Tutustuimme ammattilaisen opastuksella kotivärjäämisen saloihin.

Vivahden Hairin kouluttaja ja parturi-kampaaja Maiju Liukkonen näyttää yllä olevalla videolla, kuinka kotiväreillä onnistuu tämän hetken muodikkain persikkainen hiusväri vaaleammalla blokkiotsatukalla. 

– Ihan ekana, kun lähdet värjäämään, niin ota aina huomioon, mikä sulla on siellä pohjatilanteena, Liukkonen muistuttaa.

Hiusten kotiväripaketeilla voi hiuksista saada salonkikelpoisen väriset, kunhan pitää mielessä muutaman tärkeän seikan. Tärkeintä on valita hiuksille oikean värinen sävy ja käsittely.

Tämän hetken hiusväritrendeissä kuitenkin korostuu luonnollisuus ja helppous. Muodikas väri on helppo saavuttaa myös kotioloissa, jos talous tai vallitseva korontilanne ei anna myöten salonkireissulle ammattilaisen värjättäväksi. Videolla Liukkosella on kuukausi sitten tehty vaalennus, jota hän käsittelee itse. 

– Sieltä on aika hyvin jo sävyt kulunut pois. Nyt tarvitsisin vähän kiiltoa ja uutta sävyä, hän kertoo.

Kun oikea väri ja käsittely omille hiuksille on löytynyt, niin kannattaa napata yllä olevalta videolta Maiju Liukkosen vinkit talteen, jotta värjäys kotona onnistuu.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat