Kamala moka Veikkausliigassa – "Miten on mahdollista?"

Seinäjoen Jalkapallokerho nousi miesten pääsarjan piikkipaikalle, vaikka joutui tyytymään sunnuntaina FC Lahden vieraana tasapeliin 1–1. SJK:n saldo kauden vierasotteluissaan on yhä tappioton.

– Emme olleet tasollamme ensimmäisellä puoliajalla. Palloa piti siirrellä puolelta toiselle aktiivisesti. Puolustamme kuitenkin tiiviisti, kuvaili yhä ainoana alle kymmenen maalia päästäneen SJK:n keskikenttäpelaaja Nooa Laine.

SJK:n uusi latvialaismaalivahti Krisjanis Zviedris joutui antautumaan 25. minuutilla Tommi Jäntin alanurkkalaukauksen edessä. Jäntti pommitti vasurillaan kauden toisen maalinsa.

Vasta kauden kolmannen kerran tappiotilanteeseen joutuneen SJK:n pelasti pistejakoon Kingsley Ofori, joka tasoitti avausjakson ensimmäisellä lisäminuutilla.

Maali oli SJK:lle suuri helpotus, sillä se hukkasi pelin kuudennella minuutilla todellisen huippupaikan noin kahdesta metristä.

Pallo pomppi kulmapotkun jälkeen takatolpalle, mistä Samson Ebuka ohjasi sen kuitenkin epäonnekkaasti väärään suuntaan.

– Miten on mahdollista? kysyy Ruudun selostaja Kim Källström.