Kaisa Mäkäräisen ammunta ei ota parantuakseen – Suomi jäi niukasti kärkikymmeniköstä sekaviestissä

Suomen Kaisa Mäkäräinen ja Tero Seppälä ovat sijoittuneet ampumahiihdon MM-kisojen pariviestissä sijalle 12. Suomi ampui kilpailussa yhden sakkokierroksen ja käytti kuusi varapatruunaa.

Mäkäräinen ampui molemmilla makuupaikoilla komeasti nollat, mutta pystypaikoilta ohilaukauksia kertyi yhteensä peräti viisi, minkä johdosta Mäkäräinen joutui kiertämään jopa yhden sakkokierroksen.

Suomi jäi kilpailun voittaneesta Norjan kaksikosta Marte Olsbu Röiseland/Johannes Thingnes Bö maalissa 1.39 minuuttia. Italia otti hopeaa ja Ruotsi pronssia.

Pariviestissä naiskilpailija kiertää 1,5 kilometrin reitin neljä kertaa ja mieskilpailija viisi kertaa. Kumpikin ampuu kahdesti makuulta ja kahdesti pystystä.