Kaikista riivaavin joulurenkutus valittiin – oletko samaa mieltä tästä korvamadosta?

Avasimme suositut kosmetiikkajoulukalenterit – tällaisia tuotteita ne sisältävät 3:19
Katso videolta, mitä kosmetiikkajoulukalenterien sisältä löytyy!

Televiestintälaitteita valmistavan Huawein 2000 henkilöä tavoittanut kysely paljasti, mikä joululaulu riivaa brittiläistä yleisöä eniten.

Jatkuva joulumusiikin kuuntelu voi saada ihmisen tuntemaan olonsa ahdistuneeksi ja stressaantuneeksi. Ei siis ihme, että brittiläinen kauppa kielsi modernien joulurenkutuksien soittamisen työntekijöidensä mielenterveyden vuoksi.

Mutta mikä on mielenterveyttä eniten repivä joululaulu? Sekin on nyt selvitetty. Muiden muassa brittimediat Mirror sekä Evening Standard kertovat, että ainakin brittiyleisön mielestä luotaantyöntävin jouluteemainen kappale on jenkkilaulaja Mariah Careyn ”All I Want For Christmas Is You”.

Nopeasti syntynyt kappale on pysynyt listojen ykkösenä

Vuonna 1994 julkaistu ”All I Want For Christmas Is You” viettää tänä vuonna 25-vuotisjuhlaansa. Huffington Post kertoo, että kappaleen sointujen, rakenteen ja melodian luominen onnistui pikavauhtia – vain vartissa. Lyriikoihin Mariah Carey sai innostusta ärsyttävistä sukulaisistaan.

Nopeasti syntynyt simppeli kappale ärsytti aluksi sen kirjoittamiseen osallistunutta Walter Afanasieffiä itseäänkin. Aivomadoksi juuttuva renkutus kuitenkin osoittautui kannattavaksi tuotokseksi. Tähän mennessä sitä on myyty 16 miljoonaa kopiota ympäri maailman, mikä tekee siitä kaikista myydyimmän digitaalisen joulukappaleen.

”All I Want For Christmas Is You” on tuttu myös suomalaisyleisölle. Vuonna 2016 se nimettiin neljänneksi eniten yksityisissä radioissa soivaksi joululauluksi.

Ei ihmekään, että kappale alkaa tursuta monien korvista ulos.

Myös seuraavat kappaleet ärsyttivät brittiyleisöä Huawein kyselyn mukaan. Biisit ovat rasittavuusjärjestyksessä.

  1. All I Want for Christmas is You - Mariah Carey
  2. Do They Know It's Christmas?- Band Aid
  3. I Wish It Could Be Christmas Everyday - Wizzard
  4. Merry Xmas Everybody - Slade
  5. Last Christmas - Wham!
  6. Fairytale of New York - The Pogues and Kirsty MacColl
  7. Baby It's Cold Outside - Tom Jones & Cerys Matthews
  8. Santa Claus is Coming to Town - Jackson 5
  9. Santa Baby - Eartha Kitt
  10. Jingle Bells - Andrews Sisters

Lue myös:

    Uusimmat