Kahden uhkarohkean koiran karkumatka tallentui valvontakameralle: "Ne varmaan luulivat, että vapaus koittaisi välittömästi ikkunan takana"

Valvontakamera nappasi dramaattisen hetken, kun kaksi uhkarohkeaa koiraa hyppäsi toisen kerroksen avoimeksi jätetystä ikkunasta vapauteen Coloradossa.

Omatoimiselle kävelylenkille karanneiden koirien omistaja oli ollut siivoamassa kaksikerroksista taloaan. Nainen oli avannut yläkerran ikkunoita tuulettaakseen, ja oli sen jälkeen siirtynyt lajittelemaan pyykkejä talon kellariin.

Hän kertoo, ettei normaalisti voi pitää ikkunoita auki tarhaikäisten lastensa takia, sillä pelkää heidän putoavan ikkunoista. Lasten ollessa päiväkodissa nainen ei ollut osannut arvata, että ikkunoista voisi livahtaa perheen kaksi koiraa.

– Minulle ei koskaan olisi voinut tulla mieleenkään, että ne yrittäisivät karata toisen kerroksen ikkunasta. Nyt tiedän senkin olevan mahdollista, omistaja päivittelee videon saatetekstissä.

Koirakaksikon neuvokkuus yllätti

Nainen kertoo, että erityisesti koirista isompi, saksanpaimenkoira Bear on erittäin älykäs ja neuvokas. Bear ja perheen pitbull Peanut olivat päässeet livahtamaan toiseen kerrokseen. Ilmeisesti koirat olivat onnistuneet työntämään ikkunan niin auki, että olivat pystyneet hyppäämään siitä ulos.

– Ne varmaan luulivat, että vapaus koittaisi välittömästi ikkunan takana, omistaja kertoo.

Pudotus ei ole suoraan toisesta kerroksesta maahan, vaan välissä on kalteva taso, jota pitkin yllä olevalla videolla voi kuulla koirien laskettelevan. Lopulta koirat putosivat etupihalle ja lähtivät siitä jolkottelemaan onnellisen oloisina kohti auringonlaskua.

Omistaja ei usko, että koirat olivat tajunneet pudotuksen olevan niin korkea. Hän vakuuttaa, että molemmista koirista pidetään hyvää ja rakastavaa huolta.

Tajuttuaan tapahtuneen omistaja kertoo hakeneensa koirat takaisin ja vieneensä ne välittömästi eläinlääkärille tarkastettavaksi. Pudotus oli kuitenkin sen verran korkea, että siinä olisi voinut tassu venähtää. Onneksi kumpikaan koira ei ollut loukkaantunut pudotuksessa.

Lähde: KameraOne

Lue myös:

    Uusimmat