Omistaja meni suihkuun ja jätti koirat touhuamaan keskenään – alle kymmenessä minuutissa kaksikon ulkonäkö oli muuttunut täysin

Haaveissa oma koiranpentu? Ota nämä asiat huomioon koiranpennun hankinnassa 10:35
Haaveissa oma koiranpentu? Ota nämä asiat huomioon.

Valkoiset samojedinkoirat vaihtoivat näyttävästi väriä kieriskeltyään mudassa omistajan suihkukäynnin aikana.

Kaksi samojedinkoiraa omistava Lora Larkin, 30, hätkähti toden teolla jätettyään koirakaksikon hetkeksi keskenään touhuamaan. Lumivalkoiset koirat olivat muutamassa minuutissa vaihtaneet väriä mudanruskeaan.

Felix, 2, ja seitsemän kuukauden ikäinen Finley olivat yksin jäätyään keksineet kieriskellä mudassa sen verran, että lemmikkien ulkomuoto oli muuttunut tyystin tunnistamattomaksi.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Katastrofi oli valmis alle kymmenessä minuutissa

Yhdysvaltojen Tampassa asuva Lora kertoo Daily Starin mukaan, etteivät koirat ehtineet olla yksin kymmentäkään minuuttia omistajan käydessä suihkussa, mutta ne keksivät mennä ulos lukitsematta jääneestä koiranluukusta.

Larkinin puutarhassa oli uutta nurmea odottava paljas osio, ja sadettimesta innostuneet ja sen myötä kastuneet koirat päättivät kieriskellä maassa, kunnes ne kummatkin olivat yltä päältä mudassa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

TikTokissa julkaistua videota likaisista koirista on katsottu liki 19  miljoonaa kertaa, ja sillä on yli kolme miljoonaa tykkäystä.

Kaksikko puhdistui lopulta

Lora kertoo, että koirien piti antaa kuivua joitain tunteja ennen puhdistusurakan aloittamista, sillä kastelu välittömästi olisi hänen mukaansa saanut lian jumittumaan turkkiin entistä tiukemmin.

Lopulta Lora ja hänen perheensä saivat kuitenkin turkin puhtaaksi.

Samojedinkoira on runsasturkkinen rotu, joka vaatii säännöllistä harjausta, kertoo Suomen samojedinkoirayhdistys sivuillaan. Kunhan turkki vain pysyy puhtaana ja hyvin harjattuna, on koirakin kaunista katsottavaa. Hoitamatta jäänyt turkki menee takkuun, ja saa koko koiran haisemaan. Muille samojedia omaksi koirakseen harkitseville Loralla on myös toinen muistutuksen sananen:

– Ne tarvitsevat paljon liikuntaa, paljon huomiota ja ne myös rakastavat haukkua paljon!

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös:

    Uusimmat