Johanna Matintalo hiihti komeasti voittoon – Ristomatti Hakola taas korkealla

Johanna Matintalo hiihti komeasti voittoon 20 kilometrin perinteisen väliaikalähdössä Viron Otepäässä, Skandinavia Cupin kilpailussa.

Suomen maajoukkuehiihtäjä Matintalo kukisti kilpailun voittotaistelussa Norjan Tiril Udnes Wengin peräti 22,5 sekunnin erolla. Kolmas oli Wengin maannainen Hedda Östberg Amundsen jopa 37 sekuntia Matintaloa hitaampana.

Muista suomalaisista Jasmin Kähärä sijoittui 13:nneksi, Katri Lylynperä 18:nneksi ja Fanny Kukonlehto sijalle 22.

Hakola kolmas

Miesten 20 kilometrillä Ristomatti Hakola sijoittui kolmanneksi ja jatkoi näin vahvoja suorituksiaan.

Eilen Hakola voitti Otepäässä perinteisen sprinttikilpailun.

Miesten 20 kilometrin kisan voittoon hiihti Norjan Emil Iversen ja toiseksi sijoittui maanmies Mattis Stenshagen. Kisan kolmonen Hakola oli voittaja Iverseniä 35,2 sekuntia hitaampi.

Sunnuntaina Otepäässä ohjelmassa ovat naisten ja miesten vapaan hiihtotavan kympit.