Jessica kuuli menehtyneen poikaystävänsä sydämenlyönnit – lääkärin rinnassa

6:08

Kaksi yhdysvaltalaista perhettä yhdistyi erityisellä tavalla elinsiirron ansiosta, kertoo yhdysvaltalainen ABC News -kanava.

Pieni vauva syntyi sydän kehonsa ulkopuolella. Katso perheen tarina yllä olevalta videolta.

Vasta 20-vuotias Mathieu Bergeron kuoli toukokuussa skeittilaudalla kaaduttuaan. Nuori mies oli rekisteröitynyt elinluovuttajaksi.

Mathieun sydän pelasti lääkärinä työskentelevän Murray Alsipin hengen. Hän kärsi sydänsairaudesta, joka teki kävelemisestä hankalaa ja vaikeutti ajoittain myös hengittämistä.

Lääkäri tiesi, että tarvitsisi uuden sydämen – ja nopeasti. Ennen Mathieun kuolemaa, Murray koki elävänsa kuin toinen jalka haudassa.

Perhe pääsi tapaamaan sydämen saanutta miestä


Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.


Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä. 

Nyt Mathieun sydän lyö Murrayn rinnassa.

Lifesharing-elinluovutusjärjestön järjestämässä tapaamisessa Mathieun perhe sekä tyttöystävä pääsivät tapaamaan Murrayta.

– Olet täydellinen ihminen sen saamaan, sanoi Mathieun tyttöystävä Jessica Wallach sydänsiirteen saaneelle lääkärille yhdysvaltalaisen KGTV-kanavan mukaan.

Mathieun läheiset eivät vain päässeet tapaamaan miestä, joka oli saanut traagisesti menehtyneen nuoren miehen sydämen. He saivat myös kuunnella stetoskoopilla sydämenlyöntejä.

– Vertailimme aina sydämenlyöntejämme. Minun ei ollut yhtä vahva kuin hänen. Hänen sydämensä lyö edelleen voimakkaasti, Jessica sanoi itkuun purskahtaen.

Lähde: ABC News, KGTV

***

7:47

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja