Jättisuosittu venäläinen 24-vuotias bloggari ja Instagram-tähti löydettiin kuolleena matkalaukusta – mustasukkaisuus mahdollinen motiivi raa'alle murhalle

Vuokranantaja löysi Katerina K -nimellä Instagramissa tunnetun Jekaterina Karaglanovan tämän asunnosta Moskovassa.

Venäjällä suursuosittu matkabloggari sekä Instagram-tähtenä tunnettu Jekaterina Karaglanova, 24, on kuollut, uutisoi brittimedia BBC.

Karaglanova löytyi perjantaina murhattuna ja sullottuna matkalaukkuunsa omasta vuokra-asunnostaan Moskovassa.

Kati K -nimellä Instagram-tiliään päivittäneellä nuorella naisella oli yli 87 000 seuraajaa. Viimeisessä kuvajulkaisussaan Karaglanova poseeraa Korfun saarella Kreikassa.


Karaglanova oli puukotettu kuoliaaksi. Naisen ruumiin löysi tämän vanhempien pyynnöstä asuntoon sisään mennyt vuokranantaja. Vanhemmat eivät olleet kuulleet tyttärestään toviin ja huolestuivat.

Viranomaisten mukaan motiivina murhaan saattaa olla mustasukkaisuus. Karaglanova erosi kesän alussa miesystävästään ja aloitti uuden suhteen toisen miehen kanssa.

Venäläismedian mukaan ketään ei ole vielä pidätetty suosikkibloggarin murhasta, mutta turvakameramateriaalin mukaan ex-miesystävä kävi naisen kotitalolla ruumiin löytämistä edeltävinä päivinä.

Jekaterina Karaglanova ansaitsi pääasiallisen elantonsa iho-ja sukupuolitautien erikoislääkärinä.

Lue myös:

    Uusimmat