Jatkaisitko suhdetta mieheen, joka haluaa tapailla, vaikkei ole ihastunut? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

Video: Mitä tehdä, jos intohimo on kadonnut suhteesta kokonaan?

"Olen tapaillut miestä neljä kuukautta, mutta olemme päässeet yhdessä viettämään aikaa vain harvoin. Kuitenkin olemme säännöllisesti (emme päivittäin) viestitelleet. Kun kerroin alkavasta ihastuksestani, mies vastasi yrittäneensä löytää samoja tunteita onnistumatta siinä. Hän oli pahoillaan tilanteesta.

Mies haluaa jatkaa tapailua ja kehotin häntä olemaan rennosti ja olemaan miettimättä tunteitaan liikaa. Onko hyviä vinkkejä siihen, kuinka edetä ja suhtautua tilanteeseen? Olen jatkanut jutustelua rennosti eri aiheista, pitäen yllä keskustelua", kysyy nimimerkki Toiveikas

Näin naiset vastasivat

"Jatkakaa tapailua. Ystävinä."
– 45, ei suhdestatusta

"Miehen tunteet ovat varmasti kaikkien naisten mielestä välillä sekavia. Naisena ottaisin miehen kanssa rennosti enkä lähtisi painostamaan miestä missään nimessä. Jos miehellä tulee tunteita jonkun ajan kuluttua, hän kyllä kertoo sen!"
– 18, sinkku

"Oma kokemukseni on, että jos tunteita ei ole alussa, niitä ei kyllä ole lopussakaan. Eli jos odotat jonkinlaista rakkauden liekin roihahdusta, niin en kyllä pidättelisi hengitystäni. Jos taas 'ihan ok' suhde kelpaa, jatka ihmeessä. Kai sellainenkin voi olla ihan tyydyttävä.

On tietysti etäisesti mahdollista, että mies vain pelkää tunnustaa niin sanottuja suuria tunteita, mutta toisaalta olen sitä mieltä, että jos aikuinen ihminen sanoo asian X olevan totta, häntä on syytä uskoa. Jos mies siis haluaisi kertoa rakkaudestaan, hän kertoisi rakkaudestaan – ja jos ihastusta ei ole, sitä ei ole."
– 32, parisuhteessa

"Eihän tuo nyt hyvältä kuulosta. Olet hirveässä altavastaajan asemassa odottaen vain kieli pitkällä, että miehellä heräisi jotain tunteita. Lähtökohtaisesti en usko tunteiden yhtäkkiä ilmaantuvan, enkä ymmärrä tuota miehille tyypillistä käytöstä jatkaa suhdetta ilman kipinää. Ehkä hän haluaa vain helppoa seksiä? Jos pystyt, unohda mies. Tuo on väärin sinua kohtaan."
– 33, parisuhteessa​​​​​​​

Mitä itse haluaisit kysyä naisilta?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat