Mainos

Isän koskettava kirje sankariroskakuskille: "Teet pojan todella onnelliseksi"

Isä haluaa kiittää roskakuskia, jonka pieni viikoittainen ele piristää pojan päivää huomattavasti. 

Useimmiten pienet eleet merkitsevät enemmän kuin suuret teot. Tämä tapaus on osoitus siitä, kuinka paljon jo pelkkä hymy voi saada aikaan.

Isä Aaron Brown päätti kirjoittaa avoimen kirjeen roskakuskille sen jälkeen, kun hän ymmärsi kuinka suuri merkitys kuskin pienellä eleelle oli hänen pojalleen. Isä julkaisi kirjeen Facebookissa ja osoitti sen kuskille, joka hymyilee ja vilkuttaa hänen kaksivuotiaalle pojalleen joka tiistaiaamu.

Viesti kosketti lukuisia ihmisiä, ja sitä jaettiin jo heti ensimmäisenä päivänä tuhansia kertoja. Toivottavasti viesti saavutti myös kiitoksen kohteen.

"Poika on todella onnellinen vilkuttaessaan takaisin"

Joka tiistaiaamu on isän vuoro huolehtia pieni Alex-poika päiväkotiin. Tiistait ovat lisäksi päiviä, jolloin roska-auto käy perheen pihassa noutamassa roskat. Joka kerta kun roska-auto saapuu pihaan, kaksivuotias Alex ryntää ulos seuraamaan sen toimintaa.

– Voisit vain jatkaa matkaasi, mutta sen sijaan käytät pienen hetken siihen, että vilkutat pojalle, avaat ikkunan ja sanot "hei" suuren hymyn kera, Brown kirjoittaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Isä kertoo, että poika tulee todella onnelliseksi siitä, että hän saa vilkuttaa takaisin kuskille. Vaikka aamut olisivat kuinka vaikeita tahansa, roskakuskin tulo muuttaa pojan käytöksen hetkessä. 

– Hän on aina innoissaan lähdösä päiväkotiin, jotta saa kertoa sinusta kaikille. Joten kiitos. Sinusta voi tuntua, että se ei merkitse mitään, mutta se tekee Alexin todella iloiseksi, isä kiittää.

Mitä on ystävyys? Suomalaislapset kertovat videolla:

2:20

Lähde: NZHerald

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.