Mainos

Isä pysäköi autonsa koulun viereen – löysi tuulilasista koskettavan viestin

Perheen auton tuulilasiin jätetty viesti muistuttaa meitä kaikkia siitä, kuinka suuria mitättömiltä tuntuvat teot voivat todellisuudessa oikein olla.

Äiti ja vaimo Lorena Jáuregui de Birdy julkaisi Facebookin Love What Matters -sivustolla tositarinan kohtaamisesta, joka muistutti häntä taas kerran siitä, mikä elämässä on kaikkein tärkeintä.

– Tämä on kirje, jonka poikani yläasteen oppilas oli kiinnittänyt mieheni autoon, äiti aloittaa.

Birdy kertoo perheen pojan yläasteen sijaitsevan aivan heidän tyttärensä peruskoulun vieressä. Joka ikinen aamu isä vie lapsensa kouluun ja pysäköi auton yläasteen parkkipaikalle. Joka ikinen aamu isä myös saattaa tyttärensä kädestä pitäen kouluun kantaen hänen reppuaan ja kaikkia leluja, jotka tyttö on halunnut ottaa mukaansa.

Eräänä tavallisena aamuna saatettuaan tyttärensä kouluun isä huomasi kirjeen, joka oli jätetty hänen autonsa tuulilasiin. Vaikka viesti on yksinkertainen, sillä on erittäin tärkeä sanoma. 

"Sydämemme sulavat joka päivä" 

Super-isälle kirjoitetun kirjeen oli allekirjoittanut superfani.

”Me tiedämme, että et tunne meitä, mutta me katselemme sinua joka aamu ja me ihailemme sitä, että kävelet tyttäresi kanssa kouluun. Sinä osoitat sen, mitä tosimies voi tehdä tyttärensä eteen. Meistä on ihanaa katsella sinua, ja joka päivä meidän sydämemme sulavat katsellessamme sinun ja tyttäresi kävelyä. Tytöt ja minä haluamme mennä jonain päivänä naimisiin jonkun sinun kaltaisesi kanssa. Rakastamme myös sitä, että kannat reppua hänen puolestaan.”


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Birdy kertoo, että tämä yläasteen oppilaan kirjoittama viesti muistutti häntä hämmästyttävällä tavalla siitä, kuinka ihana aviomies ja lasten isä hänen puolisonsa oikein onkaan. 

– Se on totta, mitä sanotaan, että pienet asiat ovat tärkeimpiä ja joskus huomaamattomia, Birdy kirjoittaa. 

Muistetaan siis kiittää läheisiämme kaikista pieniltäkin tuntuvista teoista, sillä ne ovat usein niitä kaikkein tärkeimpiä. 

***


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.