Mainos

Isä kuoli sodassa, auto meni myyntiin – ajokortti-iässä olevaa poikaa odottaa upea yllätys

Leskiäiti päätti järjestää pojalleen jymy-yllätyksen ja lähti jäljittämään aikoja sitten myymäänsä avoautoa. Hyväsydämiset tuntemattomat ojensivat naiselle auttavan kätensä.

Teksasilainen Jessica Johns jäi leskeksi miehensä kaaduttua Irakin sodassa. Vasta parikymppinen nainen jäi yksin puolitoistavuotiaan poikansa kanssa. Taloudellinen ahdinko pakotti lesken myymään edesmenneen miehensä Toyota Celica GT -avoauton.

Muisto autosta palasi Johnsin mieleen 14 vuotta myöhemmin tämän Justin-pojan tultua ajoikään.

– Kysyin Justinilta, haluaisiko hän ajaa Jetta-Volkkarillani vai edesmenneen isänsä autolla. Epäröimättä hetkeäkään poika valitsi jälkimmäisen, Johns sanoi Fox 13 Newsin haastattelussa.

Ajojahti auton perässä

Johns alkoi kaivaa tietoa autosta, jonka oli nähnyt viimeksi neljätoista vuotta sitten. Hän löysi vanhan rekisteriotteen ja valmistenumeron, jotka julkaisi sosiaalisessa mediassa. Vihjeet johdattivat etsijän yli 2 000 kilometrin päähän Utahiin.

Nyt auton sijaintia pystyttiin jäljittämään tiheämmällä kammalla. Avukseen Johns sai paikallisen, isänmaallisen ”Follow the Flag” -ryhmän johtajan, jonka aseman ansiosta etsintäilmoitus sai suurta huomiota. Sotasankarin entinen Toyota löytyi pian mieheltä, joka oli ostanut auton vasta pari kuukautta aiemmin.

Unelma vaihtoi omistajaa

Paikallisten poliisien ja kaupunginvaltuutettujen kerrottua miehelle tarinan Toyotan takana uusi omistaja oli valmis myymään aarteensa.

– Se oli unelma-autoni teininä. Uskon kuitenkin, että elämässä mikään ei tapahdu sattumalta. Vaikka autosta luopuminen tuntuu katkeralta, se on oikea päätös, jolla teen jonkun onnelliseksi, hän sanoi.

Avoauto ei kuitenkaan ole siinä kunnossa, että sillä voisi ajaa Utahista Teksasiin. Auton korjaamisessa avustaa sama herrasmies, joka auttoi myös sen löytämisessä.

– Olen niin innoissani, että voin auttaa Johnsia unelmansa toteuttamisessa ja samalla yllättää hänen poikansa Justinin, ryhmän johtaja sanoi.

Sotaleski on kiitollinen saamastaan avusta. Nyt hänen poikansa saa lahjan isältään, jota ei muista.

– Tämän auton saaminen takaisin on kuin osa miestäni, poikani isää, palaisi takaisin kotiin. Luulen tämän lahjan olevan ikuinen, Johns sanoi.

***

1:00

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.