Ina Mikkola teki suuren muutoksen arkeensa – lopputulos yllätti täysin

0:26
Pippa Laukka kauhistuu Ina Mikkolan ruokavaliosta.

Ina Mikkola lisäsi liikuntaa arkeensa ja yllättyi seurauksista.

Olet mitä syöt -ohjelmassa seurataan julkisuudesta tuttujen henkilöiden matkaa kohti parempia elintapoja. Apuna ja tukena on lääkäri Pippa Laukka.

Toimittaja Ina Mikkolan haasteena oli yksipuolinen ruokavalio ja liikkumattomuus. Kahdeksan viikon aikana hän opetteli syömään säännöllisemmin ja monipuolisemmin ja lisäämään arkeensa liikuntaa.

– Olotila on huomattavasti parempi. En enää vaihtaisi vanhaan meininkiin, Mikkola kertoo ohjelmassa.

Mikkola sai Laukalta ohjeistuksen harrastaa liikuntaa viisi kertaa viikossa 45 minuuttia kerrallaan. Lajin hän sai valita itse. Mikkola kertoo yllättyneensä siitä, miten mukavaa treenaaminen on ollut läheisten ihmisten kanssa.

– Se on ollut bonus, jota en ole edes tajunnut odottaa. On ollut hetkiä, kun olen ollut rakkaiden tyyppien kanssa liikkumassa ja ajatellut, että tämä on niin kivaa. Niistä ihmisistäkin tulee uusia puolia esille, Mikkola kertoo ja liikuttuu kyyneliin.

Kehonkoostumusmittauksessa selviää, että Mikkola on saanut kahdeksan viikon aikana puolitoista kiloa lisää lihasta. Tulos yllättää Mikkolan täysin.

– En voinut uskoa tulosta, se löi minut aivan ällikällä, hän ihmettelee.

Olet mitä syöt MTV3-kanavalla keskiviikkoisin klo 20.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja