Huomasitko tämän kuninkaallisissa häissä? Kaaoksen ainekset olivat käsillä, kun vaunusaattueen hevonen oli aikeissa pillastua

Uhkaava tilanne oli aikeissa syntyä kuninkaallisissa häissä, kun yksi prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin vaunusaattueen hevosista oli aikeissa lähteä laukkaamaan hallitsemattomasti. 

VIDEO: Harry ja Meghan julistettiin aviopariksi

Yksi kuninkaallisen hääkulkueen hevosista oli sekuntien päässä kaaoksen aiheuttamisesta prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin häissä lauantaina 19. toukokuuta. Kulkueessa ollut valkoinen hevonen potki ja harhaili kohti täpötäyttä yleisöä ja näytti yrittävän rimpuilla irti ratsastajansa otteesta.

Ratsastaja piti kuitenkin tilanteen hallinnassaan ja onnistui saamaan hevosen takaisin muodostelmaan. Vastavihityn kuninkaallisen pariskunnan loppumatka kohti Windsorin linnaa sujui turvallisesti. 

Paikalta kuvatuissa videoissa näkee, kuinka hevonen oli lähellä osua aidan vierellä seisovaan poliisiin, joka nopeiden refleksiensä ansiosta onnistui kuitenkin välttämään törmäyksen. 

Twitter-kansa oli myös haukkana kommentoimaan temppuilevaa hevosta. Useiden kommentoijien mielestä kiivastunut hevonen oli viihdyttävä.

– Suosikkihetkeni kuninkaallisista häistä tähän asti on ollut tähän asti hevonen, joka ei halua olla siellä, yksi käyttäjä kommentoi. 

– Kuninkaalliset häät olivat henkeä salpaavat, romanttiset ja kerta kaikkiaan niin elegantit – mutta kertokaa, että joku muukin huomasi vaunujen edessä olevan hevosen menettävän malttina. Mies joka ratsasti tuota hevosta ansaitsee mitalin hevosen hallinnasta, toinen käyttäjä toteaa.

Jotkut käyttäjät vitsailevat hevosen olleen kerta kaikkiaan niin innoissaan uudesta kuninkaallisesta pariskunnasta, että se ei ollut pysyä nahoissaan. 

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin vaunuajelu kesti yhteensä 25 minuuttia. Se vei pariskunnan St. Georgen kappelista Windsorin linnan maille High Streetin, Kings Roadin ja Albert Roadin kautta takaisin linnalle Long Walkia pitkin.

Lähde: Express

Lue myös:

    Uusimmat