Mainos

Huikea sisustusidea: Mies teki koiralleen uskomattoman ”kodin” portaiden alle

Käsistään kätevä koiranomistaja rakensi nelijalkaiselle ystävälleen uskomattoman asumuksen, jossa koiralla on taatusti yhtä hyvät oltavat kuin omistajallaankin.

Jos olet aina ihmetellyt, mihin portaiden alle jäävän turhan tilan voisi käyttää, tässä sinulle yksi ehdotus.

Eräs koiranomistaja jakoi kuvapalvelu Imgurissa kunnianhimoisen hankkeensa, jonka lopputulosta ei voi kuin ihmetellä. Portaiden alle rakennettu koiran asumus on toteutettu huolella eristeitä ja sisustusta myöten. Tärkeiden rakenteellisten seikkojen jälkeen omistaja päällysti lattiat ja maalasi seinät ruskean sävyillä, jonka jälkeen hän kiinnitti lemmikkinsä iloksi seinillä auto-aiheisia teoksia. 

Koiran asumuksen viimeistely ei rajoitu ainoastaan asumuksen sisään, vaan sen ulkopuoli on vähintäänkin yhtä hieno – ellei jopa upeampi. Sisäänkäynnin ympärille on rakennettu punainen talon pääty ja sisään käydään pienen puisen portin kautta.

Siirry kuvasta seuraavaan painamalla Next. Jos kuvagalleria ei näy, voit katsoa sen täältä

Tilan ahtauden vuoksi täytyy nostaa hattua omistajalle, sillä lähes jokainen meistä tietää, kuinka haastavaa remontointi ylipäätään, saati sitten kumarassa on. 

Jos tämän koiran uusi asumus ihastutti, joko olet tutustunut tämän joulun hittiin, tonttuoveen? Tonttuovi on suloinen koriste, jonka voit askarrella itsellesi, vaikka et lemmikkiä omistaisikaan. Lisää tonttuovesta pääset lukemaan tästä

Lähde: LittleThings

***


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.